2 do

måste skriva ner nånstans vad jag ska göra. känns mindre stressigt då.

imorgon: plugga, tvätta, städa, påskmiddag och kanske träffa lollo. (ev. tvätta bilen)
fredag: jobb 12.19.30 sen tjejmiddag hos elli
lördag: plugg, plugg, plugg. ev. fika med jee sen förhoppningsvis träffa fridah! sen påskmiddag igen.
söndag: jobb 09.30-14 sen plugg
måndag: jobb 09.30-14 sen plugg där med.

nu när fridah snart är hemma vill jag försöka träffa henne så mkt som möjligt. om hon nu har tid med mig. och har så sjukt äckligt mkt i skolan så jag behöver verkligen plugga..... åhe.. projektarbete, historiarapport, religion... yey. life's great!

balklänning

fortfarande snorunge. buhuhu.

var i malmö med jaana idag. vi hittade balklänning till mig. jag älskar den. :) sen jobbade jag. någon idiot som kastade ägg från balkongen utanför Eh så jag höll på att få det på mig..... spännande stad det här.

nu ska jag sova. imorgon ska jag sova länge, plugga, städa, tvätta och sen påskmiddag & kanske träffa lollo.

känner mig skitstressad. har så mkt att göra men dagarna räcker inte till.. usch.

snorungeN


hahahahah orkar inte med denna bilden egentligen!!! men man måste bjuda på sig själv. speciellt roligt är det när man är uttråkad.

sitter här och lyssnar på musik när näsan rinner och eftersom jag inte pallar springa fram och tillbaka till och från toan så löste jag det på detta sätt. (och det är toapapper, ingen tampong som det kanske ser ut som).

nu ska jag somna till glamourama.

hoppas jag blir frisk snart.....

sjuk

jag håller på att bli sjuk. har jätteont i halsen, det känns som jag ska nysa hela tiden, lock för öronen och ont i huvudet. ska vila hela kvällen så får vi se hur jag mår sen.... :( (

idag har jag träffat världens bästa jaana. hon gör mig glad :) (och imorgon kommer johanna hem!!)

glamourama

sitter och tittar på glamourama på tv3play. michaela ska till central stationen för att möta upp hennes kompis och de stannar för att ta ngt att dricka på espresso house. så säger de: en chailatte på soyamjölk och så hör jag: en stor? och tycker att jag känner igen den skånska kvinnliga rösten jättemkt. sen i bakgrunden ser jag elin, min gamla chef. så saknad är hon och det var skoj att se henne igen. nu som tvkändis? hahaha.

(avsnitt 15 i början om ni vill titta.)


earth hour

och vill ni veta en busig sak? jag släckte inte TV:n och en lampa under earth hour för jag är ensam hemma och blir rädd om det är mörkt och knäpp tyst.... (hoppas inte karin läser detta för då lär jag inte få mitt vg i naturkunskap....) hahaha..

vårdepp


fan, jag har gått och blivit vårdeppig eller ngt. så många förändringar som kommer ske snart som jag både älskar och hatar. tänk vad skönt att slippa ha läxor och en massa prov.. men hemskt att tappa kontakten med en massa fina människor som flyttar eller som man helt enkelt bara träffar i skolan.

så här sitter jag hemma och deppar. saknar mamma, johanna och ida.. varför ska ni inte vara hemma när jag vill....? fick ringa johanna innan och deppa av mig så nu känns det lite bättre. :)

sen så blir det ju sommartid imorgon så det får vi inte glömma. hade ju varit hemskt att komma en timme försent till jobbet imorgon. ;) men det är ju något positivt för då är det snart sommar, som jag älskar. ska nog flytta till ett land där det är sommar hela tiden. man hinner med så mycket mer då. igår snackade jag och jaana om mysiga picknickar på en rutig filt nere vid havet med vattenpipa. har dock inte testat det men får göra det i sommar :)

har ni inget för er så kom och hälsa på mig på jobb 10-14!

klaga.....

nu sitter jag här och har påsklov. och det är underbart. nästan så att man darrar lite för att man äntligen kan koppla av, iallafall för ett litet tag.

jag sitter och är lite gnällig. mitt hår blev inte allt för bra och jag vill bara klippa av luggen. den har blivit alldeles för blond så på måndag ska jag ringa till frisören och säga att jag inte är nöjd och hålla alla tummar för att han fixar det gratis. annars blir jag sur........ ååh :( jätteblondt i luggen och brunt i nacken. vet inte riktigt.. vill nog göra luggen lite mörkare. men ja, vi får väl se vad han säger.

hade utevecklingssamtal idag också. och det har också gjort att jag blivit lite depp. jag är tydligen urkass. happ, skoj. och jag har bara g+ i svenska b och c. hade vi haft rosa-maria hade jag haft vg/mvg. fan. jävla äckellärare!!!!!!!!!!!!

och så skickade jag tillbaka min klänning idag och det kostade 93 jävla kronor! hemskt. så nu ska jag vänta på att mamma kommer hem och så ska jag köpa godis och deppa.. :( stackarstackars mig....

(kommer nog ett gladare inlägg senare) ;D

H&M garden collection

nu är de mina. jag var helt fjollig efter jag köpt dem. ååh!!


dumdumdidadumdumdidumdum



mjao. hemma efter skolan och lite stan. skolan gick ganska snabbt. på rasten stack vi till statoil och köpte frukost. mahaha.. fick tillbaka mitt miljökunskapsprov som jag klarade (tack gode gud).

i stan hälsade vi på jaana, köpte concealer och nagellack. och nu sitter jag här hemma. borde verkligen läsa i historiaboken men jag funderar faktiskt på att ta en powernap så att jag är pepp inför träningen ikväll. hihi.

pouce.

boston tea party

jag looooovar att jag bloggar imorgon. lägger ut lite bilder från helgen och annat smått och gott..

har jobbat idag så ska bara vila ikväll, lägga mig tidigt och så.

och svenskaprovet gick bra. imorgon blir det historiaplugg... :(

jaana är bäst som hjälpte mig att stänga på 27 minuter idag :*

WoPsI

hahahaha och vilken jävla dag jag hade igår då (BTW liksom)

först ska jag bara göra så att janus får lite duschcreme, som jag hittade i väskan, på armen men den var överfull så han får skitmkt på armen och på byxorna. jag kunde inte sluta skratta men stackaren som "inte gillar söta dofter" blev inte jätteglad. hahaha.

sen nere på espresso house så ska jaana dricka lite bubbelvatten så sa jag något så hon skrattade och jag var så himla fjollig så jag puttade på flaskan så att hon skulle dricka mer och gjorde det liiiiite för länge så till slut så bara sprutade det vatten över hela henne och på golvet. hahahaha och detta hände framför typ 10 pers. fyfan vad jag skämdes men fyfan vad skoj det var. hahahaha. hennes pälsmässa såg ut som en nyslickad kattunge. hahahaha. kan faktiskt börja skratta åt det när jag sitter här hemma och tänker på det.

men hoppas mina två "offer" förlåter mig. jag tänker mig inte för.. bara gör det. hahah

älskling det är livet som leker med oss nu


en bild som ger mig sommarkänslor. :)

åh vad doktig jag är. jag både städade, läste lite och skrev min redovisning. nu ska vi bara se om jag klarar av att hålla den också ;)

träningen var rena barnplågeriet i slutet. vi fick göra idioten två gånger och skitmånga utfallssteg. men ja, nu ser jag också ut som en bodybuilder. ;)

nu ska jag lära mig min redovisning, bli nervös och duscha. najs va? haha (längesen jag svettades såhär mycket)

imorgon ska jag plugga hela eftermiddagen sen till tivoli med elin.

possss

kids - MGMT

alltså jag är sjukt trött i hela kroppen + träningsvärk. orkar inte göra ett skit. men idag ska jag:

- städa rummet
- läsa klart min bok
- skriva en redovisning om min bok
- spela volleyboll

jag undrar om jag kommer hinna med allt.... åååh. vill inte ha redovisning.. :( ska nog försöka dricka lite kaffe så att jag blir pigg och orkar med allt!


krossa allt

okej, jag har inte tid eller ork att blogga för tillfället. måste duscha nu och äta lite. sen ska jag lägga mig och läsa min bok. imorgon ska jag till skolan, sen ska jag hem och läsa, powerwalka med elin och sen träffa jaana ett tag. låter som en najsig dag! skriver kanske lite på kvällen om jag har tid. och så lägger jag kaaanske ut nån bild från konserterna. dock inga bra eftersom de eskorterade bort min systemkamera på kent.. haha. och filmerna blev ju inte så lyckade då jag sjunger sååå fult med på alla.. så de blir bara för privat bruk ;) haha. (maja fick lyssna lite)

och du som jag när du dansar har aldrig träffat nån som du

nu sitter jag och lyssnar på kent och blir jävligt pepp. krunegård har sjungt i mina öron hela dagen så tänkte att jag fick ge lite plats åt kenta också. aaah jag blir så jävla galet peppad. haha. ska plugga lite nu, om det går, sen ska jag göra vid mig och hämta lollo, ola och philp sen sticker vi till the tivoli. gonna be a good night!!!!!!!!

nyhandlat

var i helsingborg idag och lämnade tillbaka min rosa tröja från spirit. dumt att betala för mycket ju. för den fick jag två snygga lite billigare tröjor istället. micketmicket bättre!



Denna är så sjukt snygg!! höhö.

dålig på vardag och duktig på fest

hemma efter en mysig dag på stan. ida och jag träffade lisa och fikade med henne sen kom jaana och vi fikade allihopa. jättemysigt. sen lämnade jag och jaana lisa på stationen och stack sedan hem och chilla gunilla ;)

imorgon om jag har tid så ska jag lägga ut lite bilder och uppdatera lite. men bara om jag har tid. har ju viktiga saker att göra. (MARKUS KRUNEGÅRD-KONSERT!!!!!!!!!!!!!)

och jag är glad för mina fina vänner. orkar dock inte hålla på att tjata varje gång jag vill ses. så nu ska jag helt enkelt bara tänka på mig själv och har vi tid att ses så har vi.. allt för ikväll. over and out!

siesta och peace and love



jag är såå sugen på att åka till både siesta och peace and love. många skitbra artister kommer till siesta och likaså till p&l. the kooks och jay-z samt mandos sista spelning vill man ju inte missa!! gaaah. haha. hittade en spellista för siesta och där är många grymt bra låtar. johnossi och the hives. dit ska jag iallafall! moms!!




busybusy

har precis läst typ 15 sidor i min bok och ena studen tycker jag om den, andra hatar jag den. haha. är på sida 115 och där finns typ 380 uschuschusch.. hur ska jag hinna? på tisdag är det miljökunskapsprov, på fredag har jag redovisning av min bok, måndagen därpå svenskaprov och på fredagen historiaprov. yey! efter det kommer jag vara glaaaa. miljön, svenskan och historian är jag mest nervös över. men det får väl helt enkelt gå vägen.

nu ska jag fortsätta läsa lite, hitta fakta om IRA och kolla på lite tvapparater. sen ska jag städa rummet och eventuellt skriva på projektarbetet.

ny tv

måste bara köpa en ny tv.. missar en massa program som jag vill se.. och idag missade jag gossip girl. fan också.. och andra avenyn, project runway, parlamentet och en massa annat. suck..

update

har precis kommit hem från jobb. vill se på parlamentet men orkar inte gå ut till den. så skriver lite här istället.

igårkväll var jag hemma hos lollo. vi lagade god mat. haha, fast där fanns ingen grädde till såsen så vi tog vispad grädde som fanns i kylen. blev lite skummigt hem helt okej ;) sen sov jag över där. vaknade imorse och stack hem och har pluggat hela dagen fram tills jobb. mysig dag faktiskt.

sitter här och kollar på mina nyinköpta kläder och vet inte om jag ska behålla skorna och tröjan.. haha! typiskt mig att ångra mig när jag kommer hem. får helt enkelt tänka lite på det. men jackan är självklar. löv it!

imorgon ska jag ha filmkunskap för första gången. ska bli spännande. bara jag inte somnar. ;)

sov så gott!


keep on walking

är hemma efter en skoj dag i helsingborg och nu är jag så trött så att jag bara vill lägga mig ner och sova tills på måndag. underbart väder är det också!

fick köpte en ljusrosa tröja, ett par låga, gråa converse och en militärgrön vårjacka. hihi.

nu ska jag läsa i min bok ett tag och vänta på att lollo hör av sig.

ååg vad mamma är jobbig ibland..... kan själv, vill själv!!!!!!!!






in my head

nu har jag bokat en klänning så vi får väl se om den passar när den ligger här hemma i brevlådan. haha!

nu sticker jag till johanna och myser satan i det. imorgon är det som sagt helsingborg med mamma & syster och en mysig fika på mezo. likeylike!

dumma klänning

nu är jag hemma efter en eftermiddag i lund med emma. och äntligen fick hon sin finfina balklänning! mums :)

spanskaredovisningen gick helt okej. den är iallafall avklarad nu. skönt!

nu ska jag leta lite balklänningar eftersom det nog blir för dyrt att sy upp en. det skulle kosta 1800 kr att sy upp den, sen ska man hitta 8 meter tyg också sa han. och sen underkjol och massa detaljer. ååh, fan. jag vill känna mig fin om jag ska gå, annars kan det va så. men nu har jag ju lovat en massa personer att jag ska gå så jag får väl hålla det..

nu ska jag kolla på lite tv här på datorn. (måste köpa en ny tv!!)

spanskaredovisning

nu är min lediga dag avklarad. volleybollen blev rolig trots allt. men vi var riktigt kassa. haha. nu sitter jag här hemma och försöker lära mig min spanskaredovisning som jag ska ha imorgon. håll tummarna för mig! efter skolan ska jag och emma till lund och fixa lite med balklänningarna. ååh, spännande. sen på kvällen ska jag och ida till helsingborg och träffa elsa och rebeca. naajs!

nu ska jag sova. god natt!

una loba en el armario

god morgon!

vaknade nästan precis. inte bra, inte bra. och ida ringde mig precis när jag vaknat så hon fick sig ett litet skratt när hon hörde min hesa morgonröst. haha!

nu ska jag megamycket skriva min spanskaredovisning, sen fixa lite annat. jag blev stressad nu helt plötsligt. redovisningen är imorgon och jag har skrivit en mening. bra jobbat!

skriver nog senare när Shakira tråkar ut mig..



jag ÄLSKAR detta fina väder! (dock en gammal bild)

tack men nej

nu måste jag slita mig från datorn och hämta tvätten. sen ska jag kolla på tv och bara mysa.

sa jag förresten att jag är ledig imorgon? woohooo! då ska jag pluggapluggaplugga, blogga och göra en budget för min krassliga ekonomi.

god natt!

fast jag blundar kan jag inte sluta se

alltså kolla bara detta. hur snyggt är det inte?!?!?!

if i was a rich girl nananananana.

tydligen ska lindex ha fått in ett par identiska leggins som dessa. och en identisk kavaj kan man ju hitta på monki. gash..


balklänningsångest!

där finns verkligen INGEN hemsida där det finns snygga balklänningar. jag orkar inte. har hittat några men de är korta. så de kan man ju inte ha (lollo...). men jag tänkte att om man köper en enkel vanlig svart så kanske man kan pimpa den lite själv? får höra med min syster om hon vågar sig på att sy något. annars vet jag, ärligt talat, inte vad jag ska göra..

varför kan man inte bara ha en stor fest med lite festligare tema, men inte överfestligt? jag vill ha en fin klänning, men en kortare. men jaja, vi får se hur det blir.

dessa gillar jag. kanske kan fixa något liknande själv?

 

den långa klänningen tänkte jag att man kanske kunde göra som den korta klänningen med det genomskinliga tyget där uppe eller något. ååh, vill ha den första i en långklänning.. ackack.. jag får ångest.


ny design!

vad tycker ni om den nya designen som maja så snällt och duktigt har fixat? jag älskar den! :) hihi. tack!

just nu håller jag på och tvättar. det är ganska skoj faktiskt. iallafall sen när man har lite kläder att välja mellan!

en sorglig sak är att min klänning som skulle sys upp i thailand inte blir av. så nu har jag lite smått panik. vet inte om jag ska försöka sy upp den här hemma i sverige, om jag ska ge mig på ett eget projekt eller om jag bara köper någon på asos eller något. fast där finns bara korta men man megamåste väl inte ha en lång? jag tycker de korta är snyggare ibland faktiskt. hard question..

nu ska jag hämta tvätten, plugga spanska och leta vidare.

i know i'm better than this

god natt! imorgon tar vi nya tag! måste ge det en chans..

smycken

okej, jag vill bara ha ha & ha hela tiden (lär aldrig nå moksha) men det skiter jag i. kolla dessa smyckena. åååh. *dreglar*




de sista ringarna är gudomliga.

elin kling



elin kling måste nog vara den snyggaste som finns. och kläderna.. aaah! jag vill ocksååå!

faker


jag hade gjort nästan vad som helst för denna nuffiga lilla filur!

jag orkar inte skriva idag heller. orkar inte leta upp sladden till mobilen och lägga över bilder. vill kolla på tv men när jag ätnligen bäddat ner mig så kom jag på att tvn inte fungerar. awesome!

imorgon ska jag gå i skolan hela dagen sen jobba tills lite över 9.

this is my life my friend

god natt. skriver om min helg imorgon. måste sova nu. satt uppe och väntade på att andrea skulle bli 19 och nu är hon det :) grattis!

och lollo är hemma. det är bra!

RSS 2.0