tröttttttt

FYFAN VAD UNDERBART!! :D

nu ska jag sova! är trötter!

sov gott ännu en gång!

i've got license to chill!



hejsan alla näspelare!

idag har jag och fridah varit i DK! det var underbaaaart! :D solade i helsingör, och stannade till i rungsted. sen tog vi tåget hem. det var megamega mys :D och nu fjällar jag på ryggen. midre skoj!

i've got license to chill!

mallis om 3 jävla dagar!!

och btw så är min mamma hemma igen. tidigare än väntat vilket inte gör mig något.
imorgon hoppas jag på segling!!! :D

nattinatti pussicats!

shopping i malmö

idag har jag varit i malmö med johanna snygging. jag fick gå in i massa affärer som jag inte brukar gå in i vilket var skoj. hittade riktiga små pärlor. :) köpte en kjol på 75 % rea (!!!) och ett linne, en börs, ett par jeans i present till lollo (som hon vet om att hon ska få) och lite annat nödvändigt. åt gott på grafitti och njöt.

har varit hemma nu ett tag. vet inte om jag ska ner och ta ett kvällsdopp och sen mysa med johanna och maja. visst låter det lockande?

här är min nya fina (?) kjol! :D


deppig

jag är trött på att vara ensam hemma. jag behöver min mammie nu! jag är depp och ledsen. aah.
imorgon är det trelleborg osm gäller iallafall! ska bli mysigt.
idag har jag bara slappat på stranden och ätit på SeVen! gottit!
nu ska jag kolla på tv i min ensamhet. :(
kram!

falafeln är här för att stanna

idag (igår) vaknade jag vid tolv. ida & jag cyklade ner till hamnen där vi träffade pappa & caysa. vi åkte till ven. badade och hade det mysigt. sen skulle pappa tvunget åka hem runt norreborg och då fastnar vi i ett fiskenät som vi inte kommer loss från. det hela slutar med att pappa får ringa en dykare som kommer ända från landskrona och skär bort nätet från propellern. så där fick vi 1½ timmars extra sol! :) sen åkte jag till cement och kollade på hannes krabbor som han hade fångat :) ikväll har jag bara tagit det lugnt och ska faktiskt ta och sova nu. imorgon hoppas jag att jag antingen orkar gå eller jogga en runda. hade verkligen behövt det..!

på onsdag blir det trelleborg med pappa & johanna! :)

nattinatti


español, por favor

no es amor, es una obsesion..
y no es correcto..
lo que importa es la personalidad y ahora tu solo
estas pensado sobre su aspecto físico. no me gusta..

13 - håkan hellström



fy tusan vad bra han är! och denna låten är megabajsbra! <3<3<3<3

emma & julia





vi har roligt!
vi gick ner till stranden och satt och mös.
vi testade alla saker på lekplatsen.
nu sjunger vi och emma får konstiga sms.
höhö
natti big patties

35% alkohol, vad är resten?









hejsan allihopa!!

oj, jag har inte skrivit på ett tag. mkt som har hänt. ska iallafall sammanfatta sedan håkan <3<3<3

jobbade på onsdagen som vanligt, förutom att oliwia kom och skulle åka med båten. otroligt skoj att äntligen få träffa henne! :D :D :D sen väntade jag med lollo, johanna & emilia på ida. åt på donkan där vi träffade oliwia än en gng. :D pratade lite och så :)  sen kom ida. vi köpte mat, sen åkte lollo, johanna & maja före till sofiero. ida och jag skulle köpa sallad och sånt. sen åkte även vi dit. orkade inte stå i kö så vi hade picknick. fick bra platser på håkan och han var underbaaaaaaar! jag är kär! :D han körde alla bra låtar!! förutom kär i en ängel.. sen var det dags för kent. de var inte så bra. såg johan i folkmassan så gick fram och sa hej sen fastnade vi där hela konserten. haha, galnar kompisar hade han iallafall! :P sen åkte jag hem med maja! :D
resten av veckan funkade bra. sista arbetsdagen på scandlines i fredags. lite tråkigt faktiskt.. men efter det gick åkte jag över till DK och handlade lite nödvändigheter ;)  haha! sen hem och gjorde vid mig. sen åkte vi till hbg festivalen. men lika snabbt hemma igen. inget roligt..
i lördags kom pappa vid nio och skulle hämta mig. sa hejdå till mamma & arne som ska åka motorcykel till öland (?) sen åkte pappa & jag till svalöv. vi skulle passa hannes eftersom att johanna & daniel skulle på bröllop. vi körde genom hela stan för att hitta en håv. slutade med en lite för dyr proffshåv på spiggens. haha! sen ner till stranden och bada & busa. hannes var så duktig! :) sen gick vi till seven och åt. sen hem till mig, duschade, sen ut och träffa pappas "kompis". åt glass och hade trevligt. sen hem och göra vid mig, sen köra mig, johanna & maja till hbg. vi trodde vi skulle på efterfest hos johan men så blev det inte. vi fikade, kollade på emma när hon åkte booster och sen gick vi till johan på jobbet. helt galet måste jag säga. det roligaste på läääänge. trodde jag aldrig när jag började där eller vad säger ni maja & johanna? ;D hahaha! jaja, en helt galen kväll.. de ville ta tre bussen hem men inte jag. dumt nog gick de med på det och vi stannade till fem. johan blev trött på oss vid fyra så vi fick vänta på knutan själva i en timme. megaläskigt faktiskt. var tveksam på om jag skulle komma levande hem. men halv sex var vi hemma med solen. haha! de sov hos mig, gick upp tolv. sen har johanna & jag bara glassat på stranden. megamys! :D nu ska jag duscha sen ringa pappie :)

håkan



nu har jag bokat håkan/ kent biljetter och hämtat dem också. så på onsdag gäller det!! :D då ska jag även träffa oliwia för första gången. pirrigt pirrigt. men skoj! hoppas det fixar sig med jobb och allt så att det inte blirt stressigt. slutar tre och sen ska jag nog köpa picknick till mig och ida.. haha! ååh. så imorgon kommer jag bara öva in låttexter och peppa ! :D

nu ska jag se på tv. ha det jättebra! hoppas vi ses på sofiero!

see the sun

nu är jag hemkommen från lollos crib. ska snart dit igen och busa. de skulle bara äta middag med lollos gudmor. hehehe. idag var vi och åt ner epå campingen och så. sen har ett av lollos vänskapsband gått sönder så nu hänger vår vänskap på en skär tråd.. ackack.. lollo har världens finaste kläder. jag är kär i hennes monkikofta och världens finaste klänning. ska försöka få låna det någon dag i utbyte mot något från min garderob. vet inte om det kommer funka men får se! ;)

ska bara plåga er med en låt till med the kooks. denna får ni inte missa!!! :D



jag uppdaterar kanske efter jobb imorgon!
ha det så bra!

näthinnan

johanna. säger:

har du den vamypr låten ?

johanna. säger:

lollo spelade den igår the hole time så nu är den på näthinnan .. XD

hahhaha, johanna är för jävla rolig & YR!! :D

och ni som undrar vilken låt lollo torterar oss med så är det denna:


Fa la la

god förmiddag!

igår var mys! åkte hem till lollo och vi fick sån lust att se "en kärlekshistoria" så vi tog bussen ner till hemmakväll och köpte filmen! på bussen träfffade vi mamma & hannes. nuff! :)
sen hem igen och kolla på den men efter ett tag blev den långtråkig och vi gjorde annat. sen stack jag hem & åt och träffade johanna & pojkarna ett tag, sen åkte jag hem till fridah. vi prataprataprata om allt eftersom hon varit borta i två veckor. fick se foton ifrån grekland och jag vill åka utomlands nununununu!!!!

idag måste jag verkligen städa mitt rum. har faktiskt kläder överallt. tro det eller ej..
och om vädret fortsätter med att vara såhär fint så ska jag nog sola lite i vår trädgård. mihi!


nothing ever changes - the kooks

kram!

lugglugglugg






lugg är det som kommer härnäst för mig. det år sååååå snyggt. och så ska jag färga håret mörkbrunt igen när vi börjat skolan och sommaren är över. i can't wait! :D

nu ska jag sminka mig och äta något, sen ska jag äntligen leka med luddrik!

ha en bra dag!

[råtta-to-jj]

jag blir nog aldrig nöjd med min design här.. haha! bara bytar hela tiden. men ja..
nu väntar jag på lollo. hon äter. jag har tråkigt så det är väl då jag håller på med bloggen. fattar ni vilken tråkig kväll jag hade igår med andra ord?

emmisen



satt och kollade igenom min kalender och visst blir man glad när man hittar sånt här? :) din lilla kladdemaja. hon har nästan skrivit in mer saker i den än vad jag själv gjort! du är för söt och normal! :D <3

awesome

god morgon!
hahaha, jag blir lite skrattig varje gång jag kommer in på min blogg. så amatörigt. men det är väl charmigt! ;)
jag väntar nu på att lollo ska vakna så att jag kan lekaleka med henne! :D sen ikväll ska jag träffa fridah. vi har mkt att ta igen eftersom att hon kom hem från en två veckor lång semester för någon dag sedan! :) så vi ska snacka och kolla sommarkrysset! ;D haha!
hoppas ni alla får en bra dag!
kram!

egendesignad design

här har jag suttit i någon timme nu med min design och fixat. ganska svårt när man inte har ps, men maja hjälpte mig iallafall med julia olausson-texten. det andra har jag ritat själv som ni kanske märker. hahaha :'D  i brist på bilder får jag ha dessa paintteckningar tills vidare. de har inte så bra skärpa när de förstoras så mkt.. men vad tycker ni? ;)

    

copyright som in i helvete!!!!

nu ska jag sova!
kram!

sommarkrysset

missa inte vicky på tv imorgon kväll klockan 20.00 på TV4!! (sommarkrysset) jag kommer sitta bänkad och hoppas ni också gör det! :D






object



hahaha! jag har inget annat för mig än att sitta och kolla massa skit på youtube medan mina andra kompisar gottar sig med trevligt sällskap! balla balla tutti frutti if you know what i'm sayin'

the kooks!!!



konk, det bästa som har skapats på länge! har lyssnat konstant på låtarna i nu snart två månader och jag äääääääälskar dem!!!! har ni intve lyssnat på the kooks innan har ni verkligen missat något! :D
i love them!
shine on, one last time m.m är gudomligt bra! :D

kommentarer

jag är så jävla trött på alla kommentarer som man får av helt främmande människor. eller iallafall dem som bara skriver konstiga saker:

Postat av: -

Här kan du läsa allt om sex, fester och ungdomars vanliga problem.
http://dinslampa.blogg.se/

2008-07-18 @ 17:56:55
URL: http://dinslampa.blogg.se/
 
Postat av: cammie.

hej. kan jag be om en liten tjänst..kika min blogg och se om menyraden ligger där den ska..har BIG problem..thanks*

2008-07-17 @ 21:53:55
URL: http://silverkiss.blogg.se/

hon sista behövde ju säkert bara nya läsare. men ååh, sluta kommentera! alltså inte ni andra som skriver gulliga saker, ni ska fortsätta! :D

nu har jag stört mig tillräckligt. jag känner mig inspirerad men vet inte vad jag ska skriva om. kommer väl komma några inlägg under kvällen eftersom att jag bara ska ha en slappekväll! :)
nu ska jag se på made!

louise anna marianne



bara för att hon är det nuffigaste som finns :D
fett najsig bild va? hon höll på med den i en hel timme på photoshop för att den skulle bli okej. och jag tycker den är grym! hahaha!
ha en mysig kväll! tutti frutti, balla balla!

ebbas fik

jag är trött trött trött.
jobb idag. gick helt okej! sen när jag väntade på tåget kom ida framrusande till mig. vi tog en fika på ebbas. sen åkte vi hem. jag körde hem till lollo och var där ett tag. sen hem. nu kollar jag på tv och ska snart lägga mig så att jag är laddad inför sista dagen på jobbet för denna veckan!
missa inte vicky på sommarkrysset på lördag!!! :D jag kommer iallafall sitta bänkad i hopp om att se min humla :D
kram!

pingvinSM

tänkte visa er tröjan jag ville köpa irl. den var kanske inte så jättesnygg på bilden jag lade ut innan, men jag tycker den är grymt cool! man ser den egentligen inte så bra här heller men skit i samma. gillar bilden!

morgon ska jag köpa sommarkortet. hoppas jag tjänar på det. det är inte så dumt att pendla trots allt. men jag har faktiskt bara gjort det i en dag ska jag ska nog inte yttra mig så mkt. nu ska jag se om där är något bra på tv, sen ska jag poppa popcorn. mihi!


scandlines, ta båten med oss!

idag har jag jobbat min första dag på scandlines och jag måste säga att det var jätteskoj! trodde inte folk kunde bli så glada av en kalle anka tidning där inte ens leksaken fungerar! hahaha!
imorgon är det ännu en dag på jobbet, sen fika på mezo!

hoppashoppashoppas!!! :D

dinero

hade pengar inte varit ett hinder hade jag gjort allt!!
jag vill flytta till en fin lägenhet med lollo i sthlm, shoppa ihjäl mig varje dag, leva livet, resa med mina pinglor till thailand över julen, och varit lycklig. eller tror ni man blir det o man får uppleva allt det? jag tror det iallafall! men våra problem kommer fortfarande vara kvar men dem kan man leva med i både en fattig och en rik värld :D haha!

god natt ännu en gång!

i'm getting so tired

nu ska jag sova. mysig dag idag. imorgon blir det jubb. hoppas det blir skoj! :D

god natt människor och alla djur i skogen


Shine on - The kooks



i absolutely love it!!!! :D <3<3<3

monki

igår var det firande av maja innan vi åkte ner till karnevalen. det var megamysigt och bör göras igen! :D
väl nere på karnevalen var det inte lika skoj. var inte så många man kände där nere och inga bra artister. så efter ett tag där nere stack jag & maja hem.

innan vi skulle till maja åkte jag hem till lollo. vi gjorde vid oss tsm. hade med mig lite kläder som jag tänkte ha på mig men inget som jag riktigt kände för. fick då låna denna otroligt fina kofta som jag jättegärna själv hade velat ha! ska jag sno den eller köpa en egen? ;D haha! nä, men 400 kr på monki är inte så farligt! den är dösnygggggg! :D



nu ska jag snart ner till stan och kolla på karnevalståget!
ha de fint! :D

grattis!!

gud vad längesen det var jag skrev här. hinner inte med faktiskt. ska summera veckan som gått..
i måndags jobbade jag som vanligt. efteråt åkte jag, johanna, lollo, christian, jesper & marcus ner till cement. sen hem till johanna ett tag. i tisdags jobb, sen var jag med lollo. mys! i onsdags jobb, sen emmisen :D:D saknat henne massa! vi kollade på tv och åt gottit! i torsdags var det ja, tro det eller ej, jobb! sen ner snabbt till karnevalen. träffade syster och pojkarna + mamma & arne. jag fick åka det lilla pariserhjulet me hannes efter att jag blev avslängd från en barnkarusell eftersom jag var förstor. måttligt pinsamt men vad gör man inte för pluttisen! sen kom johanna ner. vi träffade lite folk och hade skoj. åt på kinarestaurangen med vicky, sen åkte vi hem vid halv tolv. idag slutade jag äntligen jobba! var nere i stan med lollo & vicky och letade efter present. nu ska jag snart hem till lollo, sen ner i stan och göra det säkert, som johanna sa igår! hahaha! :D

ha de fint

& grattis maja & fridah! :D

fest, bad, bio

hej! har jobbat hela veckan så helgen kom välbehövligt! :)

slutade jobbet klockan två i fredags och begav mig då hem till vicky & hämtade min cykel. sen tog jag mig till maja där även johanna & elli var. vi badade och bakade! mys!
efteråt stack jag hem och gjorde vid mig. sen hem till johanna. hämtade upp maja sen åkte vi till vadensjö på fäst. det var helt okej. roligare när emma & jee kom :) stack ganska tidigt hem med vår privtata bil ;) hem till maja & snacka lite sen hem & nanna. skoj att få träffa massa folk som man inte träffat sen skolan slutade! :)
i lördags var jag & mamma o co. och badade i ålabodarna. skönt! sen hem och göra vid mig sen hem till johanna. var där ett tag och åt goda räkor :D sen åkte vi bussen till hbg. träffade wedberg, mackan, roffe & kevin där. vi såg på jiddra inte med zohan. megarolig film som ibland var liiiiite för snuskig. men som de driver med israelare! hahaha! sen tog johanna & jag tåget hem med boysen och gick sedan en runda i mörkret för att hämta våra cyklar!
idag ska jag städa verkar det som eftersom mamma har tagit fram dammsugaren :( sen ska jag nog träffa johanna igen!
jag saknar lull :(

ha de fint!

jobbajobbajobba

hejsan!

jobbat idag igen. var helt okej. fick faktiskt måla lite idag så det gick snabbare. vilken bonnabränna jag har!! :D hahaha! ser ut som jag har strumpor på mig fastän de är av ;)

det är tråkgit att börja jobba klockan sju och sluta halv fyra. jag orkar inte med något fast samtidigt så vill jag ha saker att se fram emot på eftermiddagarna. men ja.. finns så många jag vill träffa som jag inte hinner träffa! och det är megatråkgit :( menmen.. snart är det helg och då får jag passa på! :D

nu ska jag göra vid mig, sen hämta min cykel hos vicky, sen hem till ida och sen tillbaka på kalas. mamma fyller faktiskt år idag!! :D <3

ha det så bra!
puss!

RSS 2.0