dom kommer kliva på dig igen

just nu väntar jag på pappa. vi ska ut å köra en runda. sen ner i stan med lollo.

skolan idag har varit seg. matte och spanskaprov. och inget av det gick något vidare.

jag har varit så jävla seg och trött på senaste tiden så ska bli underbart med en långhelg. ska vila en massa. märker att ingen blir glad av att jag är som jag är. och det sista jag egentligen vill är att göra folk ledsna. så jag får höja min dos av vitaminer och sen är jag fit for fight på måndag! haha!

varsågod johanna :D


make it all worthwhile

fyfan vad jag är trött. som ida sa så känns det verkligen som när luften gått ur en ballong. och jag som har två prov imorgon och behöver plugga lite till. aoutch! jag får vila mig ett litet tag nu och hoppas på att kunna göra lite självdiagnoser senare :)

så ja, en powernap eller något liknande nu ;)

you and me we're out and on on a country road


idag var det skolan. hehehe. seg dag. stannade trots mitt försök till att skolka från svenska/engelskan men dock var jag inte tillräckligt snabb när marie kom. hahaha, jag sprang allt jag kunde runt hörnet men då började alla asgarva så då anade marie att något var fel och då fick jag visa mig. hahaha. sen cyklade jag ner till körskolan. körde och det gick sugigt. men sen gjorde jag pärm fyra och klarade den!!! :D sen hem till lollo och snackade lite. sen gick vi hem hit och lekte, sen stack hon. jag har pluggat lite och kollat på tv. nu ska jag sova tror jag. nationella imorgon. woppsi, scaryyyy!

natti!

did i hurt you? sure didn't mean to



jag hoppas att jag och lollo ska få se adiam dymott på fredag. det hade gjort mig gla. bra musik + bästa flickan i världen kan inte bli bättre. hihihihhi.

och peace and love verkar inte riktigt gå som vi tänkt oss men adiam dymott gjorde lite min kväll. hoppas nu vi får in den minderåriga tjajen. hehehe :D

Anything you need to know about hairstyles, haircuts and hairstyling.

maja har beställt klipptid hos mig och säger att jag har nästintill fritt val. så jag har funderat lite......






nä, skämt å sido. men något sånt här hade maja passat super i tror jag! :D



detta kommer gå bra maja!!!


Staring at the sun I know he's the only one who can lift me up today close your eyes and fade away

håller på å planerar inför sommaren. så mycket man vill göra men har fan inte tid alltså.

först är det costa, sen direkt efter ska jag försöka bege mig till peace and love. sen ska jag försöka få hit både maria och örebroarna/göteborgarna, sen kommer kanske oliwia ner till helsingborgsfestivalen, sen är det jobb. fan. hahaha. jag vill så gärna träffa maria och anna, linnéa och nora. men ja. jag vet inte hur det kommer gå. jobbet varar i tre veckor och det suger man jag måste ju jobba för att kunna resa, men sen kan jag ju inte resa för att jag ska jobba. hm jobbig sits.. :P

i shake, shake, shakeshake, shashake it

louise säger (17:53):

om de lixsom gör det första gången så du ser sen kan du bara fortsätta  

hanna julia olausson säger (17:54):

hahahahaha

hanna julia olausson säger (17:54):

"om de lixsom gör det första gången så du ser" menar du att mina ögonbryn täcker mina ögon eller?

louise säger (17:54):

HAHAHAH

louise säger (17:54):

nej

louise säger (17:54):

HAHAHAH

louise säger (17:54):

HAHAHAHa

louise säger (17:54):

hahaahahahahah


hahahaha, du är fan galen! :D


some day maybe..who knows? bring danger to me!

nu ska jag göra en fräsh sallad och sen göra mig en kopp grönt te. ikväll blir det ett glas vin med tjejerna.
hahahaha, hoppas inte ni trodde att jag verkligen skulle göra det!

nu ska jag koka makaroner, dricka päronsaft och ikväll ska jag äta gooodis.

måste uppdatera här mera. för jag ser i menyn att rubrikerna ligger kvar där i evigheter och det är ju inte alls lika fräsht som en sallad!

tonårsskinn och fuskchampange

fildelningsförbudet gör mitt liv surt. jag har försökt sola nu ett tag men jag har fan inte tålamod om jag inte får typ lyssna på musik. och min iPod är typ död och jag har ingen laptop. och så blåser det ute i trädgården så jag lär förbli blek :(

det hade varit fett bra med en liten bloggdator just nu. då hade jag kunnat ha igång spotify ute i trädgården och ha hörlurar i. ååh. fan att jag är den fattigaste evvah. och skyldig folk pengar är jag också. ni får tillbaka dem i veckan! :)

nu: försöka få tag på maja!


leave my fire, my fire alone. leave my fire in the morning, leave my fire in the evening. read my lips, the words they say. read my lips in the morning read my lips in the evening













Too far gone



just nu sitter jag och lyssnar på adiam dymott som var förband till mando diao. och de är riktigt bra. synd att man inte visste att de skulle vara förband innan för då hade jag börjat lyssna på dem dirr. haha. iallafall så var det fredag igår. direkt efter skolan stack emma och jag hem hit. sen ner till stan och köpte festival kitt till jee. det var skoj. haha. saknar faktiskt att umgås med dig utanför skolan emmis. men du har inte tid med mig :( eller har du? :D sen hem och göra vid sig, sen kidnappade vi emma och åkte till jee. där var massa tjajor och vi var där till ca halv tolv, sen ner till stan. träffade andrea och linnea. sen stack jag him. höhö.

idag vet jag inte vad jag ska göra. :)))

uppdatering



nu ska jag snart ta bussen till stationen och sedan därifrån ta tåget till lund där min (g)ullis möter upp mig. :) sen blir det fika på stan och mot kvällen mando älskade diao! hoppas att där är bra stämning och inte fullt så mycket folk (det sista tvivlar jag dock på), så att detta blir en bra kväll. bilder får ni förmodligen sen. tar med mig den lilla kameran.

ha de fint.

that's the way it all started

har träffat lollo & felicia nu ikväll. :) hihihi. vi har gått en runda och kollat vv som blivit pimpat. ser ju riktgit bra ut nu juuu. hehehe. imorgon är det mando! jag är pepp. :D och trött just nu. har precis lagt över lite bilder från min mobil så ni får väll se dem nu då! :D





 





känns som om jag har ganska många foton på lollo på min mobil. men hon är ju trots allt en stor del av min vardag. heheheh. ska försöka att inte glömma min kamera imorgon så att jag kan få några najsiga bilder på mando. jag känner inte att jag alls har läget under kontroll imorgon. hoppas det klaffar bra så att bussar och tåg passar. :D och sen får vi hoppas på att lollos erik kan köra oss hem. hehehe. hade varit perfa = slippa vänta på stationerna.

nu ska jag soooova. natt!

high on life in love with me dancing in the night dancing through the days living for music


jag vill ha bruna beeeeeeen. fanfanfanfan. måste sola. hehehehehehe.

jag vill kunna ladda ner musik också. saknar att ha ny fräsh bra musik på min podd... så nu får jag typ hela tiden bära runder min stationära vart jag än ska gå för att ha med mig spotify. eller näääääääääää, där ljög jag! mahahaha :D
jag har tråkigt. kanske ska sova tidigt och gå upp tidigare och ha lång tid på sig imorgon på morgonen för att kunna välja något att ha på sig. äsch, inte lönt. allt är bara tråkigt iallafall.

imorgon ska jag iallafall hem och öva på datorprovet sen göra lite teori, sen ska pappa och jag till Väla och köpa lite saker sen ska vi hämta min nya cykel. skööönt så att jag slipper vikingen. den kan dö..........

nu kanske jag borde soooova/sleep/dormir/dormire/sove!

vi ses! see you, nos vemos, ci vediamo, vi ses!

mando diao = i övermorgon!

jag är gnällig och trött. jag känner mig ensam fastän jag inte behöver göra det. jag vill ha ett stort gäng jag tillhör med både killar & tjejer som jag kan umgås med varje dag. haha, eller när jag känner för det. sen vill jag ha en miljon så att jag kan göra tusen saker nu i sommar. och så vill jag ha nya kläder varje dag. vill ha en personlig chaufför. ja, mycket som önskas. men mycket man har också, faktiskt! (:

idag har det varit the big bög show, sen var jag med ida ett tag, sen 261 med emma & ellen ett litet tag, sen körskolan. sen träffade jag fridah ett tag nu ikväll. jag har fina vänner fast de är ganska busy hela tiden..... hehehe.

nu ska jag kolla på täve. posshaje

automobil

just nu sitter jag med teoriboken i händerna (eller okej, nu ljög jag. hade ju varit lite svårt!) och försöker lära mig sakerna för att klara av pärm 4 & 6 som jag bestämt mig för att klara inom nån vecka. haha. och det får jag ju bara klara. tur jag har fridah som redan har körkort så att hon kan hjälpa mig. sen är det bara datorproven som gäller. och körningen. måste skärpa mig på lektionerna så att hon blir impad och föreslår halkan. höhöhö. never gonna happen jullis.

nu ska jag lära mig bilens olika delar, när den ska besiktigas och hur långa de olika bromssträckorna är. hm, skoj? naj!

datorkunskap

Inköp    
     
VaraAntalStyckprisSumma 
Mjölk6636 
Falukorv32472 
Makaroner11313 
Grädde3927 


nu har vi datorkunskap. fast rast. jag vill hem. orkar inte vara i skolan. sen har vi psykologi. wooohoo! :(

jag håller (kläd)ställningen här hemma!

såja. nu hänger kläderna på ställningen och nu ska jag dammsuga, sen ska jag måla mina tavlor en gång till sen ska jag be mamma & arne hjälpa mig med att sätta upp hyllorna. detta kommer bli fint! (: sen måste jag hitta någon bild jag kan förstora upp och ha på min vita tråkiga vägg. hm.. inte lätt att försöka vara kreaktiv!





så blev det. nu: mat! (kom på att jag inte ätit något idag mer än lite godis!!!)

oh-my-god

gårdagen var faktiskt megaflitig. mamma och jag stack till IKEA och köpte saker till mitt rum. sen in på väla och köpte en tröja till mig och lite saker på oanduro. sen åkte vi och åt på donken. hehehe. mums! :D sen hem. jag målade några ramar svarta och satt på mosaikplattor som liknar nitar. hehehe. sen satt jag ihop min klädställning. jag är faktiskt ganska händig ;) sen kom lollo och vi klippte sönder mina baggyjeans. fast de är inte klara än. ;) sen gick vi till konsum och köpte lite. sen hem igen. kollade på robinson och sånt.

idag ska jag städa i min byrå, sätta upp hyllor på väggen, städa rummet, fixa mina jeansshorts och sen räkna matte.
senare ska jag försöka ha picknick med louise :)

flitiga tjajor

har precis blivit klar och ska strax bege mig till IKEA och Väla för att handla lite saker. gick upp kl tio för att rensa garderoben och nu är där fiiint :D hehehe. så nu ska vi pimpa rummet och sen ska jag sy en tröja, i think. :)
uppdaterar mer sen, för er skull. höhöhöhöh.





ORDNING OCH REDA, PENGAR PÅ FREDAG!





i'm going down with the falling sun

louise tycker att jag ska uppdatera mera men jag pallar inte. tråkigt att skriva en blogg till dem man ändå träffar varje dag och som vet exakt vad man gör. men skoj att man kan gå tillbaka och kolla vad man gjort för ett tag sedan.

nu hotar till och med lollo med å gästblogga om jag inte uppdaterar snart. mahaha.


she's no longer your slave!



fy gudars vad trött jag är. en ganska lång dag faktiskt. känns som om denna morgon var igår. :P haha! men övningskörde imorse. panikbromsade och sånt och körde på landsväg. sen var det skola. fick ta bussen dit från körskolan. fick tillbaka NKprovet där jag fick vg- vilket jag aaaaldrig trodde! men megaskoj :D heeheh. sen gick jag hem. sen övningskörde jag en runda med pappa och testade att panikbromsa en gång till. dock så hade han porslin i baksätet som inte längre är användbart. mohahaha! hahahah! ;) nu sittrer jag här och blev precis påmind av kim att jag ska läsa resolutionerna. så innan läggdags (alltså snart) får jag väl kolla igenom dem.

natti!

i've heard of a miffogirl

och miffo lollo!!! logga ut från min spotify. du får inte ta bort min superbraiga spellista nu när den är klar. skaffa dig eget, biatch!

nattiiiiiiiiiii

(g)ullis är på hemmaplan :))))))

idag har jag äntligen fått träffa min bebbo igen :D fick ett megasött armband av henne för att jag typ är..bäst? hehehe. njä. men hon hade handlat världens finaste marc jacobs väska!!!!!!!!! sååå fin :D och massa andra fina kläder :) sen kom maja när jag och lollo höll på med sugrör så vi bestämde oss att dricka läsk från den ena balkongen till den andra eftersom att jag & lollo inte hade lyckats med att dricka från balkongen då glaset stog på verandan. höhöh. ja, det var ganska skoj och barnsligt, men det får man vara ibland. megamys.

nu ska jag lyssna på spotify som är ganska skoj faktiskt. sen sääängen! :D

den trivs i usa

jag tycker vi är roliga


"fy fan vad jag suger" 

louise är så jävla snyggggggggggggggggggggggggggggg



DÖRREN ÄR ÖPPEN - living on the edge!!!! helt insane, CRAZY! 

åh jävlar vilken hylla. 

ska vi sova över idag? 
nä, jag måste faktikt sova

åh, jag är så blöt
av regnet? 
nej av daaaaaaaaj! 


ja, detta skrev lollo som gästinlägg.. vet inte riktgit vad jag ska säga.. eh.. hehehe.

istället för att plugga

imorgon ska jag få träffa luidgi. :D det ska bli sååååååååååå mysigt. tiden har inte gått så långsamt som nu när man vet att man ska få träffa henneom typ 24 timmar. höhöhö. och vi ska va hos dig!! för jag ska se alla nya kläder och bli avundsjuk. :))))) och så får du trösta mig när jag berättar om skolan, extrajobb och utfrysningar. mahaha!

nu: resolution. YEY!!!!

guten nacht


/▌\
/ \ 

no dejes para mañana lo que puedas hacer hoy!

imorgon har jag förresten spotify! :D maha! :D så jag kommer överleva fastän det inte går å ladda ner. ajm happi.
nu ska jag kolla på wipeout och sånt. och försöka att inte deppa för morgondagen då jag måste råplugga. ska även hinna med å träffa min gulle-ida och sen spela brännboll med peepz! it's gonna be fönn!

'cause tonight i'm gonna take you higher, can you feel the heat is on?

har precis typ lärt mig alla spanskaglosorna och håller nu på med uppgifterna. känner mig duktig. sen blir det matte som gäller. imorgon ska jag träffa ida. :D och på tisdag ullis. fy gudars vad jag saknar dem!

nu: pluggidush!


megastorfet uppdatering

 

long time no see. hehehe. jag har inte haft något internet så har inte kunnat blogga. men iallafall. härligt lov. :)
i måndes var i stan och fikade med fridah. sen kom andi och vi gick till hemmakväll och köpte godis, sen till körskolan där vi träffade emma & seb. sen hem till andi och snackade ett tag. hihi.
i tisdes så var det först jobb hos pappa sen körskola då med. tror det var då jag skulle va med fridah men fick megaont i huet så det blev inte av. 
i onsdes var jag seg och typ orkade knappt åka ner till körskolan men gjorde det iallafall. sen kom andi och vi satt och snackade. :D hihi. sen gjorde jag nog något.. men hm.. jaja. :D 
i torsdes var det först körskolan ganska tidigt med andi. sen kom fridah och sen kom emma. jag & emma skulle fika i stan med jee & joy och andi & fridah stack hem till A för att äta. men på vägen till stan träffade jag elsa! :D så jag fikade med henne och hennes två kompisar och emma dissade oss. sen lämnade jag av elsa och co och när jag skulle gå hem till andi såg johanna mig från bokia så jag stack in där. sen möttes vi alla utanför bokia och alla ville åt olika håll så johanna & jag stack till kicks. på vägen träffade vi suss och jönsson. mahaa. galet många jag träffade den dagen ;) sen så gick jag och fikade med andi och fridah och sen kom emma. sen tog jag & fridah bussen hem. :) efter det åkte jag hem till anki och pappa och åt påskmiddag. :D fick påskägg med godis och FEM körlektioner. mahaha. yey!
i fredes (igår) var det långfredagen.pappa kom och hämtade mig och jag fick köra till svalöv där vi hälsade på nuffisarna. sen körde jag hem igen. körde i 100 för första gången :D hehehe. in om på Ö&B, sen hem. gjorde vid mig sen stack jag hem till maja. vi åt på china palace och hyrde film, sen hem till henne och såg den. det var min fina födelsedagspresent. det var myspys. :D 
idag har jag gått en runda med vicky i det fina vädret. :) tog en läsk på pumphuset och snackade lite med chonny. sen stack vi hem. :) sen har jag grillat här hemma och färgat håret. sen kom fridah. vi gick också en runda och sen kollade vi på tv och snackade. meganajs. :D nu har hon stuckit.. och jag ska nog snart sova. tror jag ska träffa henne imorgon igen. då ska hon hjälpa mig med matten och teorin så att jag sätter pärm 4&6 nästa gång. sen är det datorproven som gäller. waow!! 

undrar om någon orkar läsa detta. hehehe. aja. gla påsk! 

es por eso que debo dicir que tu solo en mis fotos estas

nu sticker jag och köper godis med ida. sen ska vi mysa med maja. hihihhi. myskväll it is.
jag somnar snart så det är bäst för ida att höra av sig!!!!

Let's pick the train to a place we can hide and see what all the soldiers are talking about
















come, dance while i'm getting free



idag är det 20 dagar tills mando och jag läääängtar! har suttit, ända sen jag kom hem, och lyssnat på dem. hehehehe.
nu har lollo lämnat mig och det känns ensamt. jag saknar henne. fan. men för att göra det bättre ska jag snart träffa ida, maja & jönsson. vi ska ner till havet och fotta lite.

peace and love!

love is stronger than Jesus

händelserik dag.

var i skolan. hade labb och det va skoj. villsmyr såg rolig ut i sina brillor och glömde förklädet.
efter skolan stack jag & seb ner till rullians och gjorde pärmar. hade följe med jönsson en bit. :) sen körde han iväg och jag cyklade hem. sen var det typ direkt bort till curla på infomöte och arbetsintervju. sen fick vi spela blåsinstrument för att skämma ut oss inför varandra så att man känner sig trygg med dem man kanske ska jobba med sen. haha. så där satt vi, indelade efter vilket instrument vi spelade. jag spelade saxofon. ida hade nog inte varit stolt över mig ;) sen fanns där klarinett, trumpet och nåt annat stort. sen vard et arbetsintervju.

stack snabbt hem och åt pannekagor, sen hem till ullis och säga hejdå. hon sticker till new york imorgon. känns som att många är i USA just nu. weich åkte dit igår, och örebro-anna sticker också imorgon. fan.. jag vill också!!

aja, nu när jag äntligen är klar med svenskan ska jag faktiskt ta och sova. eller iallafall om ett tag. har ju inte så bråttom för jag börjar ju faktiskt tjugo över tio imorgon. hehehehe.

metan, etan, propan, butan, pentan, hexan, heptan & oktan

gissa vem som gått upp tidigt för att plugga till NK-provet? hehehe. tadaaa!!

fast.. jag fastnade här istället. men iallafall så igår var fridah hungrig så jag körde till konsum och köpte mat till henne som den förstående kompisen jag är. sen körde jag till hennes jobb där hon åt och sen förhörde mig på Nkn och lärde mig lite på tavlan ;) sen fick jag testa på curling. sjukt skoj men jobbigt. höhö.

nu ska jag lära mig alla alkaner, alkener och alkyner och så alla alkoholer. eller iallafall summaformlarna till dem. meeegaskoj :D

önska mig lycka till!!


RSS 2.0