You don’t know what you got till you're missing it a lot



jag har aldrig varit såhär trött som jag var idag (känns som jag säger det ofta). om jag orkar och hinner ska jag ner i stan ikväll och kolla på ida och vicky när de konsertar sig. hihi

skolan idag var seg för det brukar den va om man är trött och inte på humör. fick reda på att jag ligger mellan vg/mvg på italienskan och ska ha ett samtal med henne för att se vad jag ska få för betyg. vi ska snacka italienska på det samtalet!!!! (aaaaaah). men fick iaf mvg på mitt ordkunskapsprov. :D fett bra tkr jag med tanke på att där var 500 ord.

nu ska jag skynda på mamma som bakar pizza! höhöhöh.

ciao ragazzi

3,2 tums-skärm och riktigt avancerande musikfunktioner och mobilen ingår ju.



undrar hur många sätt det finns att säga hej på. jag har iallafall lika svårt för att skriva det här varje gång så idag skriver jag buona sera!

skoldagen idag har varit mycket bra. känner mig inte lika skoltrött som innan. fick tillbaka lite engelska läxförhör och sånt och det går bättre nu när jag skärper mig, vilket känns skönt! :)

har inte gjort något alls idag sen när jag kom hem från skolan. har varit megatrött så har bara tagit det lugnt. just nu kollar jag på "den rätte för rosing". det är skoj. haha!

ikväll måste jag förresten börja läsa min engelskabok. segt men sant. orkar verkligen inte. den verkar inte bra.....

ciao!

julle <3 blixtlåsskor

alltså jag är riiiiktigt förälskad i dessa skorna. jag hade verkligen kunnat tänka mig att ha dem. :D men vågar man beställa här på internetto? hm.. hm.. hm..


Bump in the Road

jag höll nästan på att lämna dig bloggen för devote men det tänker jag inte göra. höhöhö. devote suger, webblogg duger.
var i stan innan idag och fixade med körkortet och sen shoppade jag upp mitt presentkort och lite till. blev 2 cardigans, en mascara, örhängen, eyeliner & ögonskugga sen en fika på subway. sen körde tote mig och ida hem. det kallar jag spänning i vardagen!

nu har jag bara pluggat oregelbundna verb och ska snart sova hade jag tänkt. måste vara utvilad inför skolan. känner att jag vill ge järnet. höhö.

ha de fint!


kalas



nu har hela tjocka släkten gått hem. megamysigt kalas där både lollo & pappa var med. när så många ag tycker om är på samma ställe så är det helt underbart. hihihi. nu har jag iallafall resan till spanien avklarad och behöver inte tänka mer på den! alltså pengamässigt.

lollo gick för ett litet tag sen. tomt utan henne. hon och hannes blev förresten tajta nu. han sa att han tycker om henne. han är för söt! :D hon med för den delen :)

nu kan jag 550 glosor av 600. resten vill fan inte sätta sig. hoppashoppashoppas jag får mvg i italienskan. då blir jag världens lyckligaste!!! :D

pözz på er mina kyllingar!

rihanna misshandlad



riktigt hemskt detta med rihanna. jag trodde chris brown var en av världens snällaste killar men tydligen inte? det verkar ju som om det är han som misshandlat henne. riktigt hemskt och sjukt dåligt av honom.

läs mer på http://www.posh24.se/rihanna/rihanna_ursinning_over_chris_browns_uttalande

kyssjohanna

istället för att plugga, som jag sorgligt nog borde göra denna fredagkväll, så sitter jag istället och kollar på alla smycken inne på kyssjohannas hemsida. det är som en godisaffär. jag vill ha aaaaaallt! blev sugen på att köpa ett gäng sånna när jag kollade på the hills. både Lauren och Stephanie har sånna! riktigt sugen på ett läderarmband med ett peace-märke. och ju fler desto bättre. megamuchosnyggt!! :D fast där finns inget snyggt med peace men där finns så många andra :D

 





ja, ni kan ju själva kolla http://kyssjohanna.jetshop.se/

non ho no pazienza



jag kom på iförmiddags att jag har grymt brottom med mina 600 italienska glosor som jag har prov på på måndag. jag sitter just nu och pluggar för fulla muggar och det verkar som om jag kommer att behöva göra det hela kvällen och en stor del av helgen. inte skoj, men aja....

sov hos elin i torsdags. megamysigt. dock kanske inte så mycket sömn för att mina ben kliade inombords.. hahaha. och chilli kom upp i sängen och gick runder och slickade oss i våra ansikten. sickan däremot är lite lättare att ha i sängen. hon tar ingen större plats. på torsdagsmorgonen kom min syster och hämtade mig och vi åt frulle på trädgårdscaféet. myysigt. sen hem till henne hela dagen! :)

nu ska jag fortsätta plugga för det är ju sååå himla skoj!!

ha en bra kväll!

I lied, wrote my injuries all in the dust

jag vill skriva om något intressant men eftersom att jag redan skrivit om mig idag (höhöhöhö) så får jag hitta på något annat.

jag önskar att jag kunde åka skidor för då hade jag haft det betydligt roligare för tillfället. både lollo, maja & ida hade plats för lilla mig men jag får panik och går istället ner för backen. och vad kan detta bero på? jo! när jag var på hestra för andra gången så sa ewe till mig att hon åkte den stora backen  första gången hon åkte. så då ville inte jag vara sämre. det tog cirkus en halvtimme för mig att ta mig ner och när jag väl var nere stannade jag där. det är egentligen konstigt att man åker skidor. för man vill ju bara ner. så varför ens åka upp? + att varför är jag rädd? jag tycker om att va nere och i bästa (eller värsta) fall så kommer jag ner på ett eller annat sätt. hm. jobbig sysselsättning detdära.

därför nöjer jag mig med att dra hannes i en pulka efter mig. det är lagom livligt för oss båda. haha!

ida och jag var hos hennes farmor i norrland för några år sedan (gud vad mysigt det var egentligen!!!!!) och där var världens minsta backe utanför hennes hus och då menar jag verkligen miniliten!! ida och jag tog på oss längdåkningsskidorna och gav oss ut på en runda. vi fick sedan för oss att åka ner för den backen och när jag stod där uppe började jag skrika. hahahahaha. det var max 3 meter jag skulle åka och där var inte ens en lutning. jag har nog skidskräck. är det en fobi? jag kanske ska testa att bota den?





high heels they got me falling down on my knees



gick upp klockan åtta idag för att jag, julia olausson, skulle tvätta. ja, det är sånt man får göra när man är arton så passa på att njuta av det fria livet så länge ni kan, småpluttar!

snart klar med tvätten sen ska jag gå en runda hade jag tänkt. har inte blivit någon träning på friskis eftersom jag varit förkyld.. ikväll ska jag träffa andi & carran. myckö trevlöt. och imorgon jubb. usch, blä, fyfan osv. men jag får (förhoppningsvis?) lite money, honey!

hoppas att alla mina skidåkande väninnor inte bryter ben och andra lemmar när de är i backarna. höhö.

give me fire



jag klippte mig innan idag. det blev deppigt fult. ska tvätta det sen så kanske luggen inte ser ut som om den är från 1800-talet på en bög.

och äntligen har jag lyckats ladda ner 5 låtar av mandos nya skiva and i'm in love!! :D

ciao!

bebbo

jag saknar min bebbo!! jag vill ha henne hemma så att jag kan träffa henne hela tiden.



NAMNSDAG LIKSÅÅÅM

och btw så har jag, julia, namnsdag idag! :D bara så ni vet. höhöhö.

Take a look at yourself and realize, I've been good to you



nu är min födelsedag över och den var mycket bra!

jag stack ner till stan på förmiddagen och bytade skorna till en större storlek, sen in till johanna på bokia och köpte present till kristian & fredrik sen stack jag hem till ida. åt lasande och tårta och fick presenter! de är världens gulligaste familj och sött att de tar hand om mig när min mamma är sjukis! :)

de fick en moppe och jag önskar nästan att jag fyllde 15 istället för fyfan vad skoj det var att köra runder med den. jag skulle nästan lånat den nu när de är på skidsemester! haha! sen när vi lockat idas hår och sånt så gick vi hem hit och jag gjorde vid mig, sen kom johanna och vi tog bussen till hbg. gick in på the tivoli och kollade på några live band. haha! sen gick vi och åt jättegod ma! där var bara massa gamlingar ute så vi bestämde oss för att åka hem. johanna vill ta tåget och vi bussen så hon tog tåget och när vi satt och väntade på bussen kom tote. så vi gick på en pub på knutan sen tog vi tåget hem. haha!

mysig dag. :)

idag ska jag städa, sen ner till stan och cutta my hair!

tack för alla som grattiade mig. hihi. och söte-emma som var här hemma och lämnade en ros när jag var hos ida. hihiih :D


18 år = myndig!!

alltså det är ju då liksom så här att jag är typ 18 år idag!!! då kan man säga att jag är myndig och kan göra i princip vad som helst. men ni kan va lugna för jag kommer inte bli mogen för det (visste att nån skulle bli typ rädd för att jag skulle komma med kavaj och dyligt i skolan men så kommer det inte blir). hehehehehe. jag fick mina efterlängtade adidasskor av mamma fast typ alltså liksom med silverränder ist!! hur fränt är inte det?! :D och det verkar som jag varit snäll i år för det är fajnt väder jöööh. :D

alla bebbos har stuckit på skidsemester eller ska göra det och det känns tomt och ensamt! :( på min födelsedag och allt. (hoppas ni har lite dåligt samvete).

nu ska jag sluta skriva men ni fick er iallafall en uppdatering. (ni som för en gångs skull kommenterade och ville ha en).

nu lägger jag upp en bild på mig så att ni ser hur jag såg ut när jag var 17 (soo yesterday) och sen får ni kanske en bild en annan dag på hur jag ser ut när jag är 18.



jag menar ser ni inte hur 17 årig jag ser ut? jag hade aldrig fått för mig att ta fiskegumman (foskegumman) på bopparna!! :S pinsamt omoget.. maj gaaad..

halstablett-beroende

denna dagen har gått snabbt. började med matte och jag kom lite sent men det gjorde inget för vår lärare gjorde det också. sen hade vi samhäll och den lektionen gick ovanligt snabbt! sen var det lunch. hittade inte mina homies så satt mig vid kim & anna. sen kom ida :) pluggade lite på rasten med henne och höll nästan på att gå hem pga huvud- och halsvärk.. men jag stannade (eloge!!!) och gick på spanskan där vi fick reda på våra prov. inte nöjd alls men jag överlever. sen var det engelska där vi lånade en bok som vi ska läsa. wiihoo!!

nu sitter jag här hemma och borde egentligen plugga men varken mamma eller jag mår bra. vi slåss om halstabletterna och jag fryser satan i det.. så jag lägger mig nog under duntäcket igen och ser om jag blir bättre snart så att jag kan räkna de två talen i matten och översätta något i spanskan och sånt megaroligt!

hoppas ni andra är friska. hihihi.
pöss


oggi

idag var det måndag och helt okej. skolan gick ganska snabbt och jag kom in i ett system med att byta tröja efter varje lektion. haha. iallafall så stack jag ner till maddes med jonte & seb sen och fikade. de åt baugette och jag bakad potatis. megagott. blev en trevlig lite fika i vår lilla stad. seb fick visa vägen till maddes för jag hade tydligen glömt den! :S hahaha! sen skänkte de pengar till mig till bussen men pappis hämtade mig ist. så han körde mig hem, sen övningskörde jag till vicky för jag kom på att hon hade min cykel och mina nycklar. sen cyklade jag hem. har gjort klart min geografi nu och sånt. så nu ska jag unna mig lite tv-tittande sen är det snart en ny dag igen och bara 4 dagar tills my b-day!!

Idas 18års-fest

hejsan peepz.

helgen var mycket trevlig och händelserik. i lördags var jag nere i stan med lollo & maja och köpte present och lite clothes. meganajs. sen hjälpte jag ida lite nere i lokalen. sen stack jag hem till lollo & bytade om sen var det partaj. mycket lyckad kväll med alla mina vänner (eller nästan iaf) närvarande. här kommer några bilder!

















och så slutar jag med en bild på ida och tote. tack för mig!

tjejmiddag

igår var det tjejmiddag hos johanna. fick träffa hennes kompisar från skolan och så. de var mycket trevliga tkr jag! :D och god mat och mkt skratt. tack för den kvälllen! höhöhö.











haha, detta är en av många roliga bilder pernet tog under kvällen! ;)


sthlm

var ett tag sen jag skrev här. men stockholm var jätteskoj och jag har en underbar klass! :) bilder finns på facebook.


i want



jag hade absolut inte tackat nej till att ha dessa kläderna på mig imorgon.
fan vad jag har ångest över pengar. måste fixa extrajobb. just nu har jag inget liv för jag kan inte spendera ett ruttet öre.
det är fan bäst att lloret-resan blir lyckad, annars gråter jag!

nu ska jag sova för jag ska upp halv sex (uppmärksamma hur tidigt det är!).

ha de fint!

check-lista

packning - check
matsäck - check
mobil, kamera & iPod laddade - check!

känns som jag har allt under kontroll. haha. jag skriver precis som om jag ska vara borta i minst två nätter ;D

nu ska jag fixa lite till, sen får man väl lägga sig tidigt eftersom att emma & jag tar bussen 06:25. fniss.

pöss

matheo & hannes

moster älsklingar!









hannes ville inte va med på bilder men matheo offrade sig. när jag kollar på de två sista bilderna så smälter jag!!! haha!

Nu ska jag packa och lite så för imorgon bär det av mot sthlm! yiihaa!

tjarå

RSS 2.0