tomorrow can wait

var fest i helsingborg igår. sen stack jag med elin hem och sov där. det är tur jag har dig. hihi. för du är såååå snällizzz* (uppmärksamma stjärnan) sen imorse stack vi hem hit och "pluggade" med vicky. fast det blev mest snack. måste skynda mig nu för sju ska jag va hos chonny och göra vid mig sen sticker vi till härslöv och har feteskoj. ska träffa emmisen min som jag har sååå mkt att berätta för. fifan!

och lollo. tack för samtalet idag. tur jag har dig <3<3<3

nu sticker jag! ha skoj allihopa.


Baby, seasons change but people don't

gårdagen var ganska lugn. var hemma mest hela dagen och gjorde ingenting. sen övningskörde jag med pappa. gick faktiskt ganska bra! sen var det spakväll hemma hos chonny på kvällen. mycket mys.

idag ska jag, tro det eller ej, plugga matte med johanna & ida. de ska hjälpa mig eftersom att jag är så dum. :F sen ska jag nog köra bil idag igen. sen ikväll blire fäst i hbg. blir nog trevligt!

ha en bra dag!


idiotkräk!

god kväll!

igår var en ganska mysig dag. jag var hemma och sånt ganska länge, sen åkte jag med emma när hn övningskörde. honv ar megaduktig. nu känner jag också bara för att köra så pappa å jag ska göra det imorgon. :) sen åkte emma och jag hem hit och myste. ¨gick till konsum och köpte pop corn sen satt vi i min fina nya säng och kollade på tv.

idag vaknade jag vid 10 och gjorde vid mig sen kom emma hit å vi åt frukost. vi begav oss sedan till badet där vi simmade och bubblade och hade oss. megaskönt :D sen hem hit ett tag och måla naglar och annat sen ner till stan där vit räffade snygge-cille och hennes kompis simone(?) (A) . fiklade på subway och sånt. sen åkte vi hem igen.

nu ska jag se på ugly betty.
peace!

OASIS 24/1

BARA FÖR ATT JAG & VICKY SKA SE OASIS DEN 24 JANUARI I KÖPENHAMN!!!!!! :D



jag flyger!!

ut med benen så blir det enklare
nej, jag fiser!

ahahaha! gud vad jag tycker om er. och jag måste medge att jag tycker om filmen nästan lika mycket! :D hahaha!

nu ska jag sova. imorogn ska jag hämta min nya snäng, träffa emma och träna. skönt att ha saker att göra :)

natti!!


päls - hit eller miss?

 

alltså jag tycker det är grymt snyggt med päls. men är det något man vågar ha på sig? eller är det för stiligt? känns som om det mer är odd molly tjejer som har sånna! :) haha! jag tror jag hade känt mig lite så iallafall. men gud vad jag vill ha ett par stövlar. de jag har är inte lika snygga som de på bilden. jag vill ha lite högre med ett spänne. tror jag är sugen på ett par bruna. iofs har mamma undefär sånna på bilden men de får jag inte låna :( snyft..

nu väntar jag på elin. hon ska dansa sen ska vi ha myskväll med gossip girl och one tree hill!

ciao bellas

what u gonna do, katie?

alltså jag har så sjukt tråkigt. jag vill bara hitta på något. men vad?
jag känner megamkt för att träffa lollo men jag vet inte om jag har råd att åka ända till grand canariefågel..... that sucks. får vänta tills lördag.

glöm förresten inte att det är vintertid idag. skoj med mörkare eftermiddagar ju..................

jaha, vad ska jag mer skriva? jag tror ändå ingen läser.. så jag kan ju sitta här och skriva om i princip vad som helst. kanske om hepatit b? eller svampchips? eller varför inte vindrutetorkare?

förresten är jag trött på mitt hår. eller jag är trött på att inte passa i långt hår. så jag kan aldrig ha det nere nu.. men det är ju bra att ha långt hår när man brukar ha det uppsatt.. blä. jag vill ha serinas hår i Gossip Girl, som är idag btw!!! det slutade ju helt cp sist så måååste se det. *fNiZzZ*



hejdå jackass

Vanessa Carlton - White Houses



Vanessa Carlton - White Houses. den är micket micket finig.

If you don't love me, why do you raise my hopes?

om två månade är julafton över och snart är det 2009. det är egentligen helt sjukt hur snabbt detta året har gått!!!
just nu sitter jag och skriver en önskelista. det är alltid lika skoj. fast jag brukar dock hinna ändra mig ett x antal gånger innan det verkligen är dags att skicka den till tomten.. en systemkamera och en iPhone hade inte suttit fel. dock tror jag inte att tomten tycker jag har varit sååå snäll så att jag skulle få det.

just det, nu måste man även börja spara pengar så att man kan köpa julklappar till hela familjen. det är så himla mysigt att ge sig ut på jakt efter de perfekta presenterna. ihihihi.

väntar på pappa nu. han sa att vi skulle ut å köra idag. fast jag orkar inte....... så hoppas han inte hör av sig ;D haha! annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag. tråkigt.

ha de blåbär

smycken växer inte på träd, eller?



   

jag tycker att det blev fint. hihi.
jag har börjat bli pysslig. ska bli skoj att möblera om.
nu ska jag städa rummet hade jag tänkt
för jag hittade fler dammråttor än anat bredvid datorn!! :O
hejdå gurklökar

blow him back into my arms

gårdagen hos sandra blev superlyckad. sjukt roligt hade jag och så underbart skoj att få träffa vicky igen efter hennes lilla tripp till det läskiga rysslandet. :) men ja, kvällen erbjöd sjukt god mat, massa foton (de var sjuka!!!) och sanning eller konsekvens! och lilleman gjorde succé!! hahaha!

idag har jag fått en ny säng!! :) sååå fin är den. pappa & mamma ska hämta den imorgon :) hihihi. sen ska jag möblera om. ska bli skoj.

ha en bra helg.

So I'm moving to New York 'Cos I've got issues with my sleep

nu har man äntligen loooooooov! :D

började åtta och hade italienska, sen när vi hade svenska kom inte vår lärare så  jag, januzie, kalle och pfeiffer stack och kollade när de repade inför konserten. träffade emma och co som kom hem från tysklandet igår. mihi. :) sen var det konsert. de var duttia :) var där ett tag. jonte och seb tror inte på mig när jag säger att jag är nordisk mästare i biljard :( så jag började gråta och allt ju! hehehehe. sen så pratade jag med elin och de andra sötnosarna och gick till datorsalen och sånt där jag lämnade av seb för han är klen. sen cyklade jag him. har ätit korv stroganof.. usch. jag offrade den goda bakade potatisen på skolan för konserten.

snart kommer pappa och så ska vi övningsköra. hoppas att jag inte får vattenplaniiiing ;D haha!
ikväll blire tjajmidda hos s4ndr4. hihi. mysmys.

trävlig hälg och trävlit höstlåv.

I'm the king of bongo, baby,

väla igår var ganska jobbigt. haha. gick otroligt mycket och hittade inte ett jävla skit. eller ett nitskärp och presenter :) men pappa har blivit shopoholic? haha! :D åkte sedan hem till anki och fikade där och vid tio stack vi hem. övningskörde lite på parkeringen och jag höll allvarligt talat på att köra ner en lyktstolpe det första jag gör. ska köra ikväll igen och då ska pappa ta lugnande? hahaha! :D

skoldagen har varit bra. :) kollade på film. dock trodde jag, jönsson, wedberg och villsmyr att vi började åtta så där satt vi och spelade kort i en timme. haha! :)

nu ska jag kolla på vänner och äta macka, sen ska jag plugga. hehehe

Every monkey'd like to be in my place instead of me cause I'm the king of bongo, baby, I'm the king of bongo bong


rubyrubyruby

denna skoldagen har varit mycket bättre! :) hade elevråd på morgonen sen matte. usch vad svårt det är!! sen hade vi geografi där vi kollade på världens tråkigaste film...... och eftersom att vi slutade tidigare hängde jag med italienarna och åt. det var tacobuffé. helt okej förutom att janus sa att det var larver i maten. haha! sen hade vi spanska. det är också sjukt svårt. jag kommer inte ha ett enda mvg om ens ett vg detta år. och istället för att ha rast följde jag med johanna, seb, jonte och januzie på deras italienska. det var skoj. mkt roligare än mina egna italienskalektioner. vi körde hänga gubben och sånt. och vissa lärde sig att hata någon på italienska.........................
sen var det fördjupningstid då vi endast satt vid datorerna och gjorde allt annat än det vi skulle.. :P och jag som skulle lämna in ett ymp arbete tills imorogn kommer inte hinna eftersom att jag fick reda på det idagt + att jag inte hittar uppgiften på hemsidan. så hejdå kina hösten 2009!
sen hängde jag kvar i skolan ett tag efteråt och busade. hehehehe. spelade tennis med en pappersbit, fick godis av jonte och sånt. :) nu ska jag snart till väla med pappa och anki. men jag har inga pengar...... blä. ;) sen kanske jag ska övningsköra på parkeringen på väla :D hahah! men vi får se hur det blir med det. :)

ha en bra dag! :D


tinkiwinki

jippiyayay. idag fick jag mitt godkännande av vägverket och imorgon ska pappa & jag ut köra. mihi. ska bli megaskoj :D jag kommer vilja köra hela kvällen ;D

skolan var seg och ganska tråkig. jag vill ha hem mina tyskar nununu!!!!

jag borde egentligen plugga matte eftersom att jag ligger efter och det svåra börjar nu. men jag orkar inte. vill bara kolla på tv. sen borde jag skriva en sammanfattning av hur det var att vara ambasadör för samhällsprogrammet på den där mässan men det känner jag inte iheller för.

imorgon börjar jag egentligen fem i halv tio men eftersom att jag är klassrådsrepresentant och det är elevrådsmöte imorgon så börjar jag nio. wiho......

hoppas ni haft en bra dag trots det gråa vädret.


















och erkänn att detta är en av de snyggaste bilderna ni sett? hahaha!

hål i jeansen

en ganska seg eftermiddag men det är sånt man får leva med. jag får nog göra mer på eftermiddagarna så att jag har mer att skriva om. iallafall sitter jag här och försöker göra hål i mina jeans. ahah! vet inte om det blir så snyggt men jaja. :)

nu ska jag sova för jag är nannig. pöss

ärligt talat, det var skönt med ett dåligt svar

nu har jag skrivit klart mitt protokoll. vet inte om det är så det ska se ut. jag är lite rädd för marie för jag måste ju lämna in ett snyggt eftersom att jag är klassrådsrepresentant och kommer göra många sånna. synd att emma inte är i skolan nu.

det är verkligen höst!! himla mysigt ändå. det är vid sånna här tillfällen jag önskar att jag drack te/kaffe. haha. det ser så mysigt ut. menmen.. får dricka mjölk ist. det är godare.


fin bild jag tog förra hösten va? :) höhö. jag vill ha en systemkamera.. och fotografera massa granna saker. någon som vill ge mig? då får ni ett bacon-plåster!!

Enfrente tú y yo 
Va y viene el silencio

i'm leaving you for the last time, baby

skoldagen har faktiskt varit ganska skoj. nya smeknamn har uppfunnits och annat skit. hihi.
imorgon blir det engelskatest så därför ska jag öva lite på genitiv. sen ska jag även skriva ett protokoll. wiihoo. men det går nog ganska snabbt. sen ska jag slappaaaaaaaa för jag är megatrött.

skriver nog mer sen. höhö.

tjuge pågar i bastun - joddla med siv



jag kan verkligen inte hjälpa det men denna spelas om och om igen här hemma.
haha, den är grymt bra! :D

curious

jag & vicky snackade en dag om hur nyfikna vi är på vilka som läser våra bloggar. kan ni inte berätta vilka ni är? det gör ingenting om jag inte vet vem ni är! jag måste bara veta. haha! ;D

detta är det sista inlägget för ikväll! looooovar! ;) jag orkar bara inte gå och lägga mig. ni fattar hur krävande det är va? ;)

pöss


tryin' new things

jag orkar inte gå och lägga mig. haha! så lägger ut lite bilder.



haha, sötebild på emma på trädgårdscaféet i fredags



maja på trädgårdscaféet



myspys hos denna filur igår



och denna (dock suddig bild)



och kalas hos hannes idag. matheo har blivit stooor.

där har ni lite bilder på vad jag gjorde i helgen. haha. min mobilkamera är såååååå bra. ;D

nu ska jag lägga in kläder i min garderob som min mamma tvingar mig till att göra.
pössss

i'm still here

jag var ett litet tag inne på att byta till blogspot men tur att jag inte gjorde det. haha. jag gillar webblogg mycket mer. vad tycker ni om den nya designen? sånt man får göra när man inte har något bättre för sig.

emma och maja är i tyskland nu. och vicky åker till ryssland imorgon. usch. stackars mig. nu får pågarna ta hand om mig denna veckan. jag ska förresten träna imorgon. duktigt va? haha! och jag hoppas förresten att ida vill äta med mig på matan imorgon. om vi nu har lunch samtidigt vill säga.

sov gott allihopa.

isn't that ironic, don't you think?

igår begav jag mig till vicky vid halv två och bakade och myste där ett tag. hon är för söt :D hon lämnar mig imorgon.. blääää... sen vid fem eller något gick jag hem och åt, sen tog fridah och jag bussen till andrea. var med när hon lagade mat så hela kvällen luktade vi ganska mkt matos. haha! :) snackade om allt mellan himmel och jord och hade skoj :) sen kom fridahs pappa och hämtade oss vid halv ett. :)

idag ska jag på kalas.. men det blir väl trevligt. har iaf bara lite italienskaläxor, annars inget. det är skööööööönt :D hihihi!

ha en bra dag!!

emmisen på donkan

gårdagen var mysig. gick i skolan och sånt som vanligt. sen efteråt körde jag hem och hämtade pengar sen tog jag, emma & maja bussen till stan. de köpte present till sina tyskar, sen fikade vi för ovanlighetens skull :O haha! sen köpte hårfärg på H&M för mina gratischeckar + 10 %'s rabatt! kan inte bli bättre. fick tom 12 kr när jag gick där ifrån ;) haha! sen åkte vi hem. jag följde med emma hem och hjälpte henne att packa lite. fjortisfest i huset bredvid som var väldigt intressant. vattnade blommorna med ölen och blev fulla på dirren. sen slutade festen vid kanske 10? hahahaha! :D
sen åkte jag hem och åt och sånt medan emma gottade sig på restaurang. sen hem till henne igen. jee kom också :) emma had eglömt att hon hade bilnycklarna i sin väska så hon fick cykla ända ner till stan och lämna dem och då busade jee och jag :D hihihi. hoppas emma märker det sen när hon packa upp :) du klarar dig tydligen inte utan bamse? ;D hahaha! skulle egentligen till josse sen också men det hann vi inte eftersom att emma var tvungen att packa och sånt. jag stack hem lite i tolv. och jag saknar emma redan!!!! usch! ;( vad ska jag ta mig till utan henne. saknar maja också...... blä. jaja. 6 dagar är inte så länge.

idag har jag sovit länge. ska göra vig mig nu sen hem till vickypicky och testa hennes nya kamera :D och kanske baka. sen i kväll ska jag krampa med andrea! ;D hihi! ska bli skoj att träffa andi igen. vi ses alltför lite... inte godkänt..

jaja, ha en bra dag, pöss!

sådan dotter, sådan moder

orkar inte att mamma har börjat bli lika jobbig som mig.

J: Mamma, har vi några popcorn?

M: nej, de är slut

J: åååh, fan vad jobbigt

M: vill du prata om det?


ingen är där när vi vänder oss om.

idag har jag varit i skolan. det gick snabbt alltihopa :) efter skolan stack jag & emma hem till henne och åt macka, sen ner till stan. köpte finbyxor till henne och en annan tröja sen fikade vi med axel och simon. trevlet. träffade även andrea som skulle på besiktning med sin cykel. dock gick det inte igenom.. hon fick motorstopp. :) sen åka buss hem. hoppar av där jag brukar men kommer på att jag har min cykel hos emma så jag går till henne. sen hem. mamma är inte hemma så jag kollar på den "stora" TVn ;D haha! efterlyst snart. :)

ha en bra kväll, PÖSS

hela världen är så underbar

har jag blivit terroriserad av lollo med under en tid. och på fredag får hon äntligen se sin älskade vampyr ;D haha!

idag var det en helt ok dag i skolan, som sagt? haha. glömmer vad jag bloggar om. kan inte vara något viktigt. har precis hjälpt emma med hennes spanska lite som måste vara dagesn goda gärning. jag tycker om att göra henne glad. :D eller jag tycker om att göra alla glada egentligen. på tal om gladhet så ska jag va med andrea på lördag :D iiih. jag behöver skratta så att jag får kramp i magen. dock lyckades ida och jag med det en gång idag :)

mitt liv är bra. jag försöker iallafall göra det bra :) du gör mig ledsen, men jag älskar dig trots allt. allt annat är perfekt.

what would the music be without sound?

alltså fy vad jag känner mig stressad med samhällen. jag kommer verkligen ingen vart. och jag förstår i princip ingenting. jag vet inte vad jag ska göra.. jag tänker iallafall skriva så mycket jag kommer på och säga nästan allt jag skrivit på redovisningen på torsdag sen får det gå som det går. ska inte gå och må dåligt över att jag inte får vg i samhäll. jag får acceptera att jag helt enkelt inte är tillräckligt smart och intresserad av det. haha! :)

jag vet inte om jag ska ut å gå med lollo idag men ikväll kommer iallafall ida hit och äter. ska bli mys. :)

nu får jag fortsätta svamla om vad Spanien ska göra när det gäller att hjälpa u-länder. inte det lättaste att hitta fakta om.

pösssssssss.



"jag är överlycklig att jag har dig!"

tur att jag har världens bästa kompisar som lyssnar och ställer upp för mig. <3

hihi. lollo. du är så nuff. prommenix imorgon hur mkt du än tjatar om att du inte hinner ;)

och vicky, du ska höra mängder av nya superbra låtar! :D du gör så att jag känner mig uppskattad :*

och emmisen som jag inte träffat sen i fredags ska jag träffa imorgon. :) jag har ett konstant behov att att prata med dig hela tiden. om det är bra eller dåligt avgör du själv. haha! ;D


pöss på er!
love ya fo evvah. (behöver jag kanske sova? ja)

(detta inlägg kanske blev lite fjortis. men det var inte meningen. vill bara att de ska veta hur mycket jag tycker om dem.)

forever young & everybody hurts

jag brukar aldrig kunna gråta till musik men dessa två låtar är fantomme otroligt fina och sorgliga. usch, blir lite så nu när jag lyssnar på dem. förknippar dem med så mycket. men njut av dem :)





ha en bra kväll!

%#@!+$%!

jag blir förresten jävligt förbannad när jag får höra sånna saker. att ens närmsta kompisar inte peppar och tror på en är förjävligt. du ska inte låta folk trampa på dig så. låt dem tänka det, men att säga det är en annan sak!! du vet att jag alltid tror på dig och vill ditt bästa. så borde alla dina kompisar vara, för det är du värd!! <3

flitig

varit hemma från skolan idag. så har kollat på tv , käkat b&j, städat, spa:at mig, och nu snart ska jag plugga lite spanska. känner mig ganska duktig idag. så blir skola imorgon. :)

kanske måste äta något? har bara ätit en macka vid sju imorse.

PÖSS!

obs, långt inlägg

gårdagen var ganska händelserik faktiskt. började med att jag tog bussen och var vid folkets hus lite i nio. skulle vara ambassadör där och charma till oss elever till samhällsprogrammet. den frösta halvtimme var seg för där var inga nior och ingen emma. sen gick jag och mötte emma och seb och det blev roligare. emma och jag varvade nog några elever.

hihi, sen gick vi och åt på china palace. sån buffé.. och när jag stod där och precis skulle ta sånna pinnar man äter men säger jag; "vad jag känner mig tailändsk nu". haha. en typsik julia-kommentar! sen när vi satt och åt puttade emma till seb så att han spillde ut sin dricka. hahah. vilken röra. men skoj var det.

sen gick vi och köpte melontuggimmi, och gick förbi dammhag där barnen hade bollstå. en flicka kastade den utanför stängslet och helt plötsligt var jag med i leken men eftersom att bollen hamnade under bilen fick nån annan fixa det och vi gick vidare.

väl framme på folkets hus igen ville inte seb stå vid idrottsgymnasiet så han stod med oss :) det blev mest trams hela tiden vilket inte gör mig något :) och där kom alla sorters nior. en ville t ex bli präst. haha. ganska coolt!

när vi var klara för dagen följde vi seb till busstationen och sen fikade emma och jag för ovanlighetens skull i väntan på johanna och maja. när johanna och maja om ner till stan fixade vi presenter till lollo och sånt. sen tog jag och emma bussen hem. men vi verkade ha mkt att snacka om för jag glömde helt var jag skulle hoppa av så busschauffören fick stanna ca 15 meter efter hållplatsen och släppa av mig. lagom pinsamt. 5 min senare får jag ett sms av emma där hon skrev att exakt samma sak hände henne. hahaha! :D

gjorde vid mig och sånt sen stack jag hem till lollo som fyllde år förra veckan. det var middag för hennes närmaste. mycket trevligt :) tacos, kladdkaka och sånt gottit. :) när alla lundabor stuckit för att hinna med tåget var det bara jag, lollo, emilia, johanna, maja & mathilda kvar och jag & ull blev riktigt sugna på att sticka bort till bk fram och se vad som hände där så det gjorde vi. haha. träffade patrik, hansen, poppe och niclas där utanför och sen kom januzie. lagom packad med en ny snygg keps på sne. han hittade niclas som också är dansk och janus sa till mig ett x antal gånger att han älskade mig för att jag hittat hans gud. hahahaha! vad ska man säga? hahaha! sen stack jag och lollo hem igen efter att träffa några av sina närmsta vänner väldigt glada och lulliga! haha! :D kärt :)


emma på folkets hus


seb på folkets hus


luddrik


emilia


poppe


jag hade koll på hästen, emma! ;D


januzie och hans gud (niclas)

tack för en trevlig dag. :)

You Know I'm No Good

hej!

har inte skrivit på någon dag. så får väl uppdatera lite. igår var jag och emma nere i stan och fixade med en sak. sen stack vi till pappas jobb och snackade med honom ett tag (man får aldrig tyst på honom) sen fikade vi. efter det åkte vi hem hit och pysslade. haha! :) jag åt & sånt sen hem till emma, sen vidare till jee. var där och snackade i nån timme. mysmys. sen hem igen. :)

idag var det skola. helt ok dag då vi hade sovmorgon, lektion, håla, lunch sen film. efter skolan har jag läst lite i engelskaboken som börjar bli bra nu. lollo och hennes mamma kom å hämtade mig och vi handlade inför imorgon på kvantum :)



nu ska jag kolla lite på tv & läsa lite i boken. imorgon ska emma och jag bara ambassadörer på folkets hus och prata om miljöprofilen. wiihoo ;) sen lunch på thaisakimojen. mummmaaa :)

weich, jonte och januzie i skolan!

PÖSS

Musarompan

jag hittade lite bilder i min mail från lägerskolan. maja is da fotograf :D























så :D visst är de fina? :) tog dock inte alla. ni får helt enkelt överleva. jag saknar det faktiskt. det var grymt skoj.
saknar även maria och de andra spanjorerna. och att ida och co. är där nere och träffar dem gör det inte bättre :(
men andi, vicky, fridah & ola sticker dit snart hoppas jag! :D hihhihi!

PÖSS!

strawberry goes lime goes fusion

just nu sitter jag och småkollar på one tree hill och pluggar engelskaglosor. hehehe. mindre skoj. igår sov lollo hos mig. det var mysigt. vi kan dock retas extremt mycket med varandra. hahahah! :D och vi är lika goda båda två. :D tur jag har henne. :D:D:D <3

ja, nu har min mamma varit ute och gått jäkligt länge. hon har kanske blåst iväg? min cykel har trillat i trädgården. blä. så mkt blåste det innan. inte skoj, inte skoj.




lollo fotar.



julle fotar.

vi har haft en mysig helg. eller iallafall jag. hihi.

PÖSSPÖSS

grattis kanelbullen

idag är det förresten kanelbullens dag. jag har varit sjuktligt sugen på kanelbulle den senaste veckan. kan det bero på skylten som visar ett fat med nybakta bullar påväg till och från skolan?

idag tycker iaf jag att jag & lollo ska unna oss en kanelbulle ;) haha!



// Julle kanelbulle

snyggast.se

visst har jag de snyggaste kompisarna evvah? :D

     

    

     

    

kärlekens tunga

god förmiddag! gårdagen var ganska händelserik och skoj. åkte med bussen till stationen vid 5 sen tog vi tåget. väl framme i lund fick vi vänta ett tag sen hoppade vi på bussen med ca 40 andra agardh-elever. åkte buss i en timme och körde förbi veberöd och räcket där emma och janus trillade baklänges rakt ner i rabatten. haha! småskrattade för mig själv när vi körde förbi. jag saknar faktiskt lägerskolan. det var grymt skoj! :D till slut kom vi fram till ett stort hus där festen var. efter ett tag kom tvåorna på skolan också. kanske treor? vem vet. haha! spårade dock ut lite vilket aldrig är skoj. vi beställde en taxi till halv tolv efter att ha försökt komunicera med en tysk (fick äntligen använt mig av min standarfras "var kan jag köpa pizza?"). taxin körde oss till nåt ställe, därifrån tog vi bussen till lund sen väntade vi på lunds station för att sedan ta tåget hem. camilla kom och hämtade oss i landskrona. micket snelt :D

idag ska jag vara med den nyfyllda 17 åringen hela dagen. eller ja, hela och hela, vi får ju se när hon vaknar. :D och hur hon mår ;) hihihi. kommer säkert blogga mer idag för jag känner att jag känner för det ;D

puss på er!!

ge mig arsenik, bap bap baaa



jag tycker väldigt mycket om min "don't panic, it's organic" tröja som jag & emma hittade i stan.

de italienska regionerna fastnar verkligen inte.... och ida kommer inte vara på lektionen imorgon så jag har redan förvarnat ola & carl om att jag ska sitta med dem :D haha! hoppas ida och alla de andra får det underbart i spanien. är inte ett dugg avundsjuk... ååh, de kommer kanske få träffa min maria? :( jag saknar henne. bläblä!

jaja, det hjälper nog inte om man sitter här så får sätta näsan i "prego" igen.

hajdå

sp07mög

jag gillar faktiskt min klass :)  hihi. och här är årets klassfoto. visst är vi granna? ;D



nu ska jag öva lite på de italienska regionerna sen ska jag sätta mig och kolla på tv. vilka intressanta vardagar jag har. denna veckar har gått grymt snabbt. den har varit skoj :) imorgon slutar jag elva sen blir det insparksfest i lund. på lördag ska jag mysa med min efterläntade lollo och på söndag ska jag förmodligen ut å äta med far & syster. hehehe :F och plugga såklart!

i'm not the way you think i am

känns som om jag inte har tid med någon av mina kompisar och som om jag glider ifrån er.. blä. just nu sitter jag och laddar ner massa emo musik och lollo & jag har försökt komma på en anledning till varför man ibland tycker om att lyssna på sånt? man mår lixom bättre av det på något sätt. men man är väl inte emo för det? jag tycker samtidigt om att lyssna på t ex i say a little pray for you. haha! men ja, ibland hjälper det helt enkelt med lite extra elgitarr ;D!

har pluggat NK hela eftermiddagen. eller ja, lite till & från. så nu får vi se hur läxförhöret går.

och förrsten så åker typ halva spanskaklassen till spanien på fredag. fyfan vad avundsjuk jag är allts. vi hade det så sjukt bra där. aaah! jaja! hoppas de får det lika bra :) nu ska jag plugga i en kvart sen se på tv. är det idol idag? :P

pusssssssss

RSS 2.0