haircut

usch! vad mätt jag är! har precis ätit tortilinis (eller hur det stavas). ska snart göra vid mig, sen ner till stan med emma & hennes kompis! :)

igår var det fredag. började halv elva. sen var det matte. en väldigt slapp lektion. sen var et håla på spanskan. efter det var det svenskaredovisning. uschuschush vad nervös jag var! men det verkade gå bra eftersom nu har jag MVG i svenska!!! :D megaglad är jag!

efter skolan var jag med maja & ida. försökte lära oss trixa men det gick, som alltid, åt skogen! sen åkte jag och klippte mig. slingade det lite som inte blev alls enligt mina förhoppingar. ville bli blond men blev brunhårig med blonda slingor.. wellwell.. får väl blondera det nästa gång. sen klippte jag det så kort att det hänger ovanför axlarna. och nu ser jag ut som jag gjorde för tolv år. har inte tagit något foto än, men ni kan ju själva tänka er när ni ser bilden nedan.



ikväll blir det biljard med johanna & ida. haha! mysigt!

kram!













you make it easier when life gets hard

skriver lite nu innan jag ska sova. har ju faktiskt sovmorgon tills halv elva. inte helt fel.

idag var det först en lektion på morgonen, sen åkte bildgruppen till hbg. sen tog vi bussen till fredriksdal. där kollade vi på en uställning, picknicka och mööös! :D

efter skolan åkte jag hem och tog det lungt. sen åkte mammmie och jag & handlade .sen åkte jag till vicky :) vi busade & hade mys :D

nu ska jag faktiskt sova så att jag kan gå upp en halvtimme innan och öva inför min svenskaredovisning som, förhoppningsvis, kommer gå bra. annars blir jylia ledsen!
hehehe :F

förresten!! ska ju klippa mig imorgon! och jag har ingen aning om hur!! jobbig sits, va? aja, jag ger nåt så när fria tyglar till jocke! ('.')

kram!


designfan

fan också!! jag är så himla klantig! jag har nu råkat ta bort min design så nu får ni nöja er med denna tills jag orkar göra vid här igen! tror faktiskt ingen bryr sig iallafall! haha! men jaja!

nu ska jag jag inte skriva mer för ikväll.

kram!

önskeoutfit

nu har jag äntligen kommit hem från den intervjusaken-sommarjobbs-grejen. ja, ni fattar. eller kom hem för ett tag sen. så nu har jag fått göra klart min svenskaredovisning som jag ska ha på fredag. känns fatksitk ganska bra. *pepparpeppartaiträ* sen har jag bara en onödig samhällsuppgift som jag ändå inte lär få lämna in eftersom jag har ett säkert betyg. skönt. mohaha, maja har det inte lika lätt! ;)

jag är sugen på att vara rik faktiskt. ;) vill handla en skinnjacka, gladiatorsandaler, guldsmycken och en fransväska. åååh. kan jag inte få detta nu, tack?




och ja, jag vet att jag är grym på att göra kollage på ps! (h)

puss & kram.


dagishomies

eftersom vicky verkade sakna bilden sen förra inlägget får jag väl lägga ut den nu. bilden är från den tiden på dagis då jag och vicky var bästa homies (?) haha! sött faktiskt! :D


julia i ett nötskal

-Den enda jag känner igen är Michelle. Hon med det rosa snöret.
-Michelle? Det är Martina!
-Jaha!

hahahahahahah. jag är så jävla yr ibland!!! :'D

lollo, min lollo! min älskade lilla lollo!

hahahaha, lollo har skrivit ett underbart inlägg om mig i sin blogg. så jag tänkte att jag får inte vara sämre.. :P

louise anna marianne christerson är en av mina bästa vänner! :) jag lärde känna henne när jag började på västervång men var ingen favorit i början, tyvärr! (gick miste om 5 års vänskap!!! ) var under en period konstant med henne som faktiskt var en av de bästa perioderna i mitt liv. hihi. sen gick det utför.. men nu verkar det bra igen. vi är för coola för att vara ifrån varandra, kan man tycka..! :) ja, vad ska jag mer säga? hon bor på saltsjögatan så där kan ni kidnappa henne om ni vill! hehehehehehehehehe :F vi har faktiskt alltid skoj? busiga är vi och megaroliga, enligt oss själva? :D sen har vi samma intresse; MODE. måste säga att vi har den snyggaste klädsmaken av alla! och det är något vi ska va glada för. hehehehehe. fast musiksmak har vi också. men lollo har sina mörka sidor. vill inte nämna dem.. men ja, mando diao in our harts.

nu orkar jag inte skriva mer tror jag! hehehehehe. men ja, ullis. du är schööön! <3 :D

 

offside

hej!

denna dag har varit helt okej. försov mig på engelskan så åkte hem till emma vid 11 och vi åkte sedan till sklan och åt på hålan. sen hade jag muntliga i spanska som gick sådär.. :P fick skitsvåra ämnen, men det löser sig. sen var det matte. hon hade satt ett jävla G på mig men visste inte om hon skulle höja det.. så vi får väl se på skolavslutningen! åt även smarties på matten så ni skolkare; ni missade något! ;D hahaah!

efter skolan åkte jag hem och gjorde ingenting ett tag. sen åkte jag till friskis med vicky. skönt att träna igen. fast där är så otroligt varmt så det är lite jobbigt. efter det åkte vi och kollade lite på u-lagets match. fast blev mest prat :)

nu medan jag väntar på maten kollar jag på tv. GG ikväll! wii!
      


vilka är det de möter? Danmark?
ah, det är ju offside. nej julia, det är hörna!
gud vad skönt det hade varit att vara neger - då hade man sluppit tänka på att bli brun på sommaren!

hahaha, det var skoj vicky! :* du är för goooooo'

aja, nu ska jag relaxa. höhöhö.

kram!

sweden rock!

nu får de ge sig! för ett litet tag sedan spelades en the sounds-låt under ett amerikanskt program, och nu när jag sitter och kollar på fabulous life of.. så spelas sahara hotnights "top of your world". hahahaa, och nu när jag skriver om detta ska de såklart spela "living in america" med the sounds. är inte detta scary? är vi svenskar bra eller är vi? ;)

regndag!

uschfyblä vilken regnig dag. fast ändå ganska skönt och mysigt att sitta inomhus då!

på idrotten idag hade vi "uppspringning" där jag sprang 2 min snabbare än då vi började gymnasiet. bra va? :D sen hade jag håla! ganska bra dag!

nu sitter jag här och tråkar.. :P inget skoj på tv.. men jaja! ha en bra dag! :D

kram!

mors dag

god dagens!
har inte skrivt här på ett tag, så får väl uppdatera lite nudå. =)

i fredags i skolan var det en ganska okej dag. såg klart filmen på spanskan, sen en slapp svenskalektion. pratade även betyg med r-m som sa att jag kan få väldigt bra betyg om jag gör bra ifrån mig nu på redovisningen. usch, vad nervöst. men detta klarar jag! :) efter skolan åkte jag snabbare än snabbt hem och hämtade locktongen, sen hem till emma och gjorde vid henne inför balen. hon & fredrik var sååå fina! :) sen kom maja och hämtade mig och vi körde ut till örenäs slott för att kolla på alla balparen. som jag ser fram emot det nu alltså! :D sen stack jag hem och tog det lungt.
i lördags var jag först nere i stan med maja. köpte mors dags present. blev en mascara! haha! sen åkte vi hem igen. sen kom pappa och hämtade mig och vi kollade på caysas fotoutställning på erikstorp. vi åt även där. sen gick jag hem och gjorde vid mig, sen åkte jag till frida. hennes pappa körde oss till häljarp där vi grillade och kollade på melodifestivalen med chrisitan, daniel, marcus och jesper. mkt trevligt!

idag skulle jag egentligen till ven med ida och hennes kompisar och cykla tandem, men så blev det inte.. så istället har jag fått städa innan mamma & mormor kommer hem. sen ska vi även invänta syster + barn. myspys!
ha det så bra!
kram!

Dramaföreställning

god kväll!

sitter och kollar på punk'd men borde egentligen nanna.. idag gick skolan rätt snabbt. megarolig sista lektion då vi kollade på de som hade drama. hahaha! efter skolan görde jag några ärenden, sen gick jag och emma en låååååång prommenad ner till strandpaveljongen och hem. :) imorgon ska jag göra vid emmas hår innan hon ska på balen :D

de som bara har något dumt att säga behöver inte säga något alls!!

kram!

badet

gaaah! jag är så shoppingsugen så det är knappt sant. längtar bara tills jag fått mina pengar så att jag & andrea kan ut och shoppa billigt ;D hahah. ska försöka jobbba lite också så att jag har lite mer att röra mig med! :)

idag var det en lugn dag i skolan. fotbollsturnering på skolområdet som inte var helt fel att skåda ;D sen var det golf på gympan.. sen fördjupningstid. körde hem, fick knasiga sms och hur dum får man vara? hahahah! sen tillbaka till skolan och göra NK prov. gick jättebra tror jag! :D sen cyklade jag, weich, edona och melek till badet och mötte maja där. räddade pamela, simmade ca 20 längder och fick 6 sek på den gröna banan. inte fy skam det inte! mwihi. sen bastade vi och åkte hem. nu är jag helt slut. ska snart kolla på tv. en ny dag imorgon ju! :D

kram!

väskor

nu har jag precis sett på gossip girl som äntligen är tillbaka! :D

lollo berättade innan att hon laddade ner photoshop CS3 så jag ville inte vara sämre.. nu sitter jag här och gör världens fulaste kollage. har varit sugen på en ny väska nu ett tag. här kommer några godbitar + en plånbok :) de är från http://www.urbanoutfitters.com/urban/index.jsp och www.topshop.com!



visst är de snygga? så nu ska jag bara skaffa ihop lite pengar också!

kram! 

redovisning

eftersom att Robin sagt till mig att uppdatera får jag väl göra det. här sitter jag, opepp och trött.. har NK prov på onsdag och redovisning imorgon. ska nog börja öva på den nu.. Jag och andrea han snackat hela kvällen om hur mkt vi vill shoppa, jag och emma har snackat om att gå ner i vikt och jag och frida om pågar. det är inte lätt.. men jag tror jag klarar det iallafall! ;)

jag uppdaterar mer sen, när jag har något att skriva om!

nattinatti!

jag är en extremist. kan inte vara lagom..!

igårkväll bestämde jag mig för att inte sitta hemma. så jag stack hem till lollo. hon var roligt knasig. vi åt popcorn och drack läsk. och kollade på tv. stannade där tills halv tolv (fNiZz) sen cyklade jag hem! megamys! fyra av fem toasters!

idag i skolan hade jag samhällsprov. vill inte prata om det. mMm. sen hade vi lång rast, snabb dag för att vara en torsdag faktiskt! sen hade jag bild ett tag. cyklade hem till mormor lilla. åt massa gott och pratade lite. sen åkte jag hem. har nästa skrivt klart mitt NK arbete. jag gick till emma och "hjälpte" henne med spanskan. sen gick vi & kollade på fotboll ett tag eftersom vicky hade tvingat mig :O sen gick vi hem till hennes gård. satt och snackade skit ett tag om omogna människor och fick reda på saker jag gjort som jag inte alls har menat! känner mig hemskt.. jag tänker nog inte alltid så mkt. eller ibland tänker jag alltför mkt. jag är en extremist. kan inte vara lagom..! nu ska jag äta :D

ciaaaaaao bellas!


jag vet inte vart jag ska men jag ska komma dit!

jag måste bara ut i solen nu innan det börjar blåsa för mcyket i min trädgård.. ska läsa igenom instuderingsfrågorna inför samhällsprovet. hoppas de går bra..

image168hittade förresten en till bikini igår som jag tycker är jättesnygg. tänk om/när man är brun och ha denna riktigt skrikigt rosa! det framhäver de bruna ännu mer, i hope. :) sen får man se om man har nåt att fylla upp överdelen med ;) haha!

såja! ha en bra eftermiddag! 






 


bikinis

ååååh, vad jag vill shoppa nu! :D har kollat runder på kläder och är sugen på jeansshorts, jeanskjol (!!) , bikibi, klänningar, randiga tröjor, blusar, strand-linne-klänning m.m!! men det dumma är att jag bara har 40 öre på kortet.. så jag vet inte hur jag ska göra. jag får jobba lite och tjöna ihop pengar. ska jobba på söndag tror jag och så ska jag nog ner till pappas jobb och se om där behövs göras något + ta min lön som jag inte fått än. så då kan jag nog iaf handla någon av dessa snygga bikinis här nere. vilken tycker ni? :)



jag vill även ha något liknande dessa två linnen. ååh, jag vill ha sommmar & sommarkläder NUNUNUNUNU!!!




nu ska jag poppa poppisar!

pussss!

allting kommer lösas och blir bättre igen

sol sol soooool. idag har det varit lite kallare, men i min trädgård är det underbaaaart! :D ligger där ute och läser svenskan och NKn.. ska snart även börja med samhäll. det går mycket lättere att läsa där ute. hihi. sen ska jag städa rummet och om jag inte har så hemsk träningsvärk lite senare ska jag nog friska mig! :D

ha en bra solig dag :)

nationella

image159tjolahopp!

nu sitter jag här med matteböckerna bredvid mig och orkar bara inte plugga. verkar ändå som det är kört för mig. men jag ska inte ge upp! :D på torsdag väntar samhällsprov som ska råpluggas imorgon och på onsdag med emma :)

lycka till på nationella imorgon! :)

pusssssss!

sunday once again

jahaja! då var det söndagkväll igen. och lika tråkigt som alltid...

helgen har varit mycket trevlig. i fredags var jag som sagt på idrottsgala med frida och hennes föräldrar. mycket mysigt! på lördagen var jag ute och gick med vicky, sen var jag med mina flickor. efter en skön kväll sov jag över hos lollo. :) var där ett tag idag också. sen åkte pappa och jag till svalöv och mös med syster och pågarna :D

nu ska jag kolla på tv.

(hoppas du blev glad för uppdateringen Robin) ;D

pusssssss!

nattinatti

idag slutade jag skolan klockan tre. stack direkt hem och började med mitt arbete som jag höll på med till klockan nio. ska fortsätta imorgon klockan halv sju på morgonen. haha! hoppas jag hinner.
innan idag fick jag tar på syv tanten på agardh så nu ska jag bara boka ett möte, sen får vi se hur det går :)

nu ska jag se klart på insider, sen ska jag nanna. :D

pussssss!

att klippa eller inte klippa, det är frågan!

image158förresten! ska klippa mig om nån vecka.. men vet inte riktigt hur. vad tycker ni? lugg, långt, kort, brunt, blondt? själv vill jag nog behålla denna längden jag har, klippa lugg och bleka det lite. tycker det passar bra nu till sommaren. för det kan man väl säga att det är nu? :D

sunshine (#)

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMAR är vad det är idag. är hemma nu på lunchrasten eftersom jag inte klarade av att ha på mig mina jeans idag. så nu ska jag slänga på mig en klänning och leggins, sen back to hell.. haha! har även försökt ringa Carl Adolph Agardhgymnasiet nu ett antal gånger men hon jag vill prata med är inte inne. typiskt.. får testa lite senare..

nu ska jag göra vid mig, sen sticker jag igen. eftermiddagen lär spenderas inne eftersom jag har en historieuppgift som ska vara inlämnad imorgon. jippi!

pussssssss!

maybe we can start again?

dagen har spenderats till största delen i malmö. var först hos doktorn där de fick sticka mig i fingret två hela gånger.. sen åkte vi in till stan och träffade pappas fjälla. haha! hon är så söt :) fick ett par converse och ett par solglasögon. även två par diadem har införskaffats så nu kan du få tillbaka ditt ida ;) efter middagen hade jag fått nog av mina skoskav från sandalerna så vi åkte hem. nu sitter jag här och ser på top model.

nattinatti!

vårinspirerad

Lollo har pratat om sin bikerjacka jacka och jag hittade en billig version i sofis mode. det jobbiga är bara att de inte har den på den hemsidan som stod där. :/ men letade på sthlm streetstyle och där verkade de flesta handlat den på H&M. så då får vi leta där ullis.
men måste medge att lollo har rätt med den jackan. den är otroligt snygg. men eftersom det börjar bli lite varmare känns det inte..

hittade lite andra saker på sthlm streetstyle som var snyggt. efter sommarjobben måste jag handla kläder. är så suuugen på det :D måste medge att jag är lite svag för adidas :D

image153
image154
image155image156

verkar även som min jeansjacka fungerar trots allt! :) och den vita klänningen med det brun-beiga skärpet i midjan hade varit grymt snyggt till sommaren!
JAG VILL HADNLA KLÄDER NUUUUUUUUU!

imorgon är det nationella i matte. sen kommer pappa och hämta mig på skolan. då sticker vi till doktorn i malmö. sen blir det lite shopping på stan och en middag med pappas kompis.
mysigt!

ciao!

Rensa garderob

image152Idag har jag inte varit i skolan. Hade NK prov som vissa säger att det var jättesvårt, andra sa att det var ok. så ja. vi får väl se på omprovstiden om tre veckor.
istället för skolan har jag städat ut min garderob, städat rummet, sytt, pysslat, skrivit labrapport och nu kollar jag på the hills. ska snart cykla och slänga lite kläder hos myrorna och sen ska jag plugga inför nationella imorgon. :) mkt att göra, men hoppas jag hinner.

pussssssss!




(på bilden) Min upp-piffade kalender!  ;D


Lysistrate

image151God kväll!

Nu har den sista dagen på detta lilla lov gott och jag har blivit tillsagd av lollo att skriva!

Igår pluggade jag påförmiddagen och stack med ida på någon idrottssak vid skolan. sen hem igen och plugga. sen åkte vi hem till ida där det grillades och sjöngs singstar. mkt mysigt.

idag har det pluggats megamkt. vet ändå inte om jag kommer klara provet. vi får väl se. sen åkte jag & lollo till hemmakväll och handlade. jag åt min glass i granet. mysigt. :D sen hem igen och plugga. nu ska jag sova för att jag ska upp kl 08.00 och plugga framtill det att vi börjar klockan halv elva :D

nattinatti!

losing you is like living in a world with no air

Hejsan!

gårdagen var mkt mysig då jag, emma, lollo & johanna var i malmö. :) jag hittade ett par gladiatorsandaler som jag letat efter, två tröjor och ett par träningsshorts. så jag är nöjd :) vi fikade två grg därav en av dem spillde jag ut min dricka :/ haha! ja, sen åkte emma och jag hem. lollo & johanna stannade i lund och träffade lollos kompisar. emma, jag & jee åkte senare hem till maja och kollade på film. myspys!

veckan som jag har framför mig ser jag verkligen inte fram emot eftersom vi har ett svårt svenskaprov på måndag som jag måste få mvg på. på tisdagen har vi NK prov, onsdag har vi nationella i matte och på fredag har vi samhällsprov. så  denna dagen kommer bestå utav plugg. ska läsa all svenska, ligga ute i solen och steka, städa rummet och eventuellt jogga en runda. senare idag ska jag kanske träffa pigorna :) hoppas på det :*

pussssssssss!

komon schnala

uschfyblä.

idag ska jag träffa ida. mys.

jag har bestämt mig. jag ska ge det nya en chans!

ha det bra kompisar!

gnägg

RSS 2.0