Hunky Dory - i'm in love



ge mig pengar så jag kan fylla min garderob med kläder från hunky dory!!

generation ex

Och du vet jag har rätt,
jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat,
och jag vet att du vet
Jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss

random bilder

här kommer lite bilder från min mobil också. alla är tagna i mitt andra hem: SKOLAN! haha!



emma i väntan på öppet hus



janus sjögurka



ida och elin



chonny



moi



vicky



sebbä

fina bildor va? heheheheh. och micketmicket bra kvallitet! :)

dop pedro

gårkvällen var mycket mysigt enligt mig. mötte upp da gang vid don pedro vid sju. åt där och satt och snackade ett tag. sen upp till pappas lägenhet. hade fel nyckel så för ett tag blev jag ganska gnällig. men sen tog jag mod till mig och knackade på hos grannen och som tur var hade han den riktiga nyckeln. hihihihi. så vi satt där och snackade och så. skånsk musik i bakgrunden och fina vänner. kan det bli bättre? ;D haha! sen efter ett tag bestämde vi oss för att gå till festen i tornet. så vi gick dit. kändes inte så långt när man gick och snackade faktiskt. satt utanför och pratar med lite folk, visade seb var jag bor, träfade vicky och chonny och sånt. :) sen vid ett stack vi hem. :)

idag skulle jag egentligen till syster men det orkade jag inte när mamma väckte mig klockan nio imorse så nu sitter jag här i min ensamhet.. ska ta och städa lite på rummet men även plocka undan lite hos pappipappipappisholo! hihi.





never let go of someone you can't go a day without thinking about

just nu sitter jag hemma hos lollo och väntar på att hon ska komma ur duschen. sen ska jag hem snabbt, sen till pappa och se om jag kommer in där. ska va där ikväll med emma, seb, janus & jonte och maja om hon hinner ta sig dit. hih. 

nu kom hon så nu schticker jag. 

ha det f1!!



kan du o-stänga dörren åt mig?

igår efter skolan stack jag & ida ner till trädgårdscaféet och fikade. (mums) sen gick vi lite på stan och så. sen hem hit och gjorde ingenting i typ två timmar. sen kom andrea hale plötsligt. haha :D och sen stack ida. jag & andi satt och tramsade oss vid datorn och kollade på charterakuten eller vad det heter. länge sedan jag var med henne. alltid lika skoj. (eller nästan iaf ;D)

idag är det den segaste dagen i skolan. och det gör det inte bättre att det är soppa = ingen näring.

nu ska jag snart käka pizza hos murmur.

ordning och reda, pengar på fredag. mycket o-dåligt! :D

julius cesar

 

 

lite olika frisyrer som jag funderar på att ha......

pysseldag

varit hemma från skolan idag. har istället passat på att städa lite på rummet, göra ett ganska töntigt julkort till Spanien, tömt diskmaskinen, lagat mat m.m. det behövde jag faktiskt! och nu sitter jag med två stenciler som rektorn gav mig som jag ska ha med på klassrådet och jag har ingen aning om varför vi har fått den ena. där står om hur skolan styrs och sånt. varför ska vi ta upp det i klassen? ingen bryr sig ändå. men jaja! :)

nu ska jag mysa framför tv:n!
ciao belli!

pulkaåkning

megaseg dag i skolan idag. men efteråt blev det roligare för då åkte jag, weich och januzie pulka. haha. blev inte mer än tre gånger upp för backen sen var vi trötta. och frusna. och här kommer världens rolgiaste video. det är janus som knöt fast min pulka på pakethållaren. här skjutsar han weich och jag skulle springa bredvid men i den hastigheten hinner inte ens jag med! ;D




ha de fint!

fields of gold

är ambivalent. vet inte vad jag vill.. var det bättre förr?

sitter och övar på de italienska adjektiven som ska sitta i skallen imorgon på italienskan. :P det är ju verkligen jätteskoj..........

gårdagen var mycket lyckad hos pernet! god mat, snö, trevligt sällskap, singstar och lite skoj med mina fula glasögon. (HAHA). hoppas de bilderna aldrig någonsin publiceras..

idag har jag inte gjort något speciellt. har bara varit lite flitig vilket innebär städning, läxor, promenad och sånt.

imorgon får jag träffa min älskade emma!!! :D hon är hemma. neger, eller inte neger. det är frågan! :D hihihhi.

see ya!


snölykta

lugn dag idag. gick till mormor och hjälpte henne att handla och lite sånt mysigt :) sen hem och inte gjort något alls. dagen har gått ganska snabbt. kan vara för att jag gick upp halv ett. haha!

nu ska jag göra vid mig sen tar vi bussen till glumslöv. ha en bra kväll!! :)


please drop the past and be true!

jaha, då var det fredag igen. och jag känner för att dansa! hahaha!

sitter och kollar på idol. skulle egetnligen till frida och kolla film men är sååå trött + att jag inte orkar gå hem dit nu när det snöat.. :P men de ringer nog sen så kanske jag följer med och åker pulka. haha!

annars har dagen varit bra. kom på att jag saknar lollo. och emma. så vi får ses snart!! :)

imorgon är det tjajmidda @ pernets place. funilifun! :D


hade det inte varit lite coolt att ha dessa hörlurar? lite guld och så timbuktus autograf på luren. hihi. jag tycker iallafall de är coolish! :D lite jobbigt när man ska lyssna tillsammans med en kompis bara! ;)

hajdååå!

music is my way of thinking

ganska skoj dag i skolan idag. brandlarmet gick ännu en gång idag. åt kebab på lunchen och sen fick sebbe och jag snabbt som fan översätta engelskan. haha! men vi hann inte + att vi kom försent. på fördjupningstiden försökte vi hinna klart men han blev inte klar så jag stack. men glömde ett papper. DOH!!! men jaja. får lämna det imorgon. stack och spelade lite badminton med weich, ola, carl, janus och jonte. gick megadåligt. sen till netto. haha! nu sitter jag här hemma och har precis gjort klart läxan. ska kolla på nyheterna nu. dax att bli allmänbildad. :)

jag saknar emma. hon kommer på lördag!!! :D iiiih! (tack för sötesms:et :* )

ha de bra era asetylcalicylsyror (stavning?)

GRATTIS ELIN! <3

grattis världens bästa elin på födelsedagen!!!!


gotta be somebody



grymt fin låt. läs texten!!


This time, I wonder what it feels like
To find the one in this life, the one we all dream of
But dreams just done enough
So I'll be waiting for the real thing, I'll know it by the feeling
The moment when we're meeting, will play out like a scene
Straight off the silver screen
So I'll be holding my own breath, right up 'til the end
Until that moment when, I find the one that I'll spend forever with

Cause nobody wants to be the last one there
Cause everyone wants to feel like someone cares
Someone to love with my life in their hands
There's gotta be somebody for me like that
Cause nobody wants to do it on their own
And everyone wants to know the night alone
There's somebody else that feels the same somewhere
There's gotta be somebody for me out there

blåbärsköttbullar

alltså fyfan. har precis ätit. hade sett fram emot köttbullar och sås och potatis. så när jag smakar på såsen smakar den blåbär!!!! mjölken var slut så mamma hällde i blåbärsfil istället. mums *NOT* hahaha!

nu ska jag fortsätta med spanskan. det går ju sååå himla bra.

ciao

kära tomten

överst på önskelistan: självdiciplin

jag kommer inte klara det för jag känner mig själv. jag behöver hjälp av någon. mamma är lika dålig så det funkar inte. kanske ska lägga ut en annons?

bikbok







bikbok har lite coola fest-kläder för tillfället. synd bara att man inte har pengar. höhö.

tre månader kan jag väl klara av? någon självdiciplin måste jag väl fötts med? annars blir jag besviken....

Losing All Control

deppdeppdepp.. orkar inte. jag vill bara gå och lägga mig och gråta.
kanske ska göra det? så att det blir bättre imorgon?

(jag är inte emo. bara en dålig dag. har haft det i några år nu)

MiZeKaTtiZ



nu blev jag riktigt sugen på en misekattis.
och jag ska få en när jag fyller år. haha! eller jag hoppas det iallafall!
kom nu ihåg att ni lovat, grabbar!

fiesta en la casa de elin

godkväll alla läsare och snokare. hehehehe.

igår vare fäst hos elin. mycket trevligt med mycket folk. hon fick fina presenter och sånt. var där till två, sen hem till mig. lollo sov här för ovanlighetens skull. sov till tolv sen åkte prinsessan hem  (haha) och jag övningskörde med der Fater eller nåt sånt. körde ända till vadensjö (!!). hehe. sen kalas. massor med kakor = inte bra..

ja. en helt okej mysig dag. nu ska jag göra lite italienska, sen sova. börjar 9 imorgon! :D

natti!


hey lookie lookie lookie

nu har jag gjort mitt för idag. jag har städat rummet och bränt en skiva. haha! nu ska jag packa in present sen ska jag nog ta och ringa pappa en gång till och se om vi ska övningsköra.

igår var jag i stan med ida och emma. sen åkte jag hem och åt. sen kom elin hit. vi laddade ner låtar och lite sånt sen okm ida och hämtade oss. vi åkte till församlingshemmet i vadensjö där det var lite chillfest. haha! var där ett tag sen stack vi hem igen.

ikväll ska vi alla till elin. ska bli megaskoj! :D

ha de bra era kontaktuttag!

i've got soul but i'm not a soldier

imorse regnar det som attan och eftersom att jag tömt diskmaskinen igår så körde mamma mig till skolan. kärt va? har faktistk aldrig hänt innan. får nog tömmma den lite oftare. hade italienska i två timmar där hon sa att vi från och med måndag börjar kl 9 varje måndag och fredag. wiihoo!!! :D sen svenska. läste artiklar och sånt. janus var roligare som ritade en havsgurka (?). hahahaha! grymt snygg blev den! :D sen mumsade vi i oss piroger. "prata inte med mat i munnen weich! Amen hon måste ju få prata nån gång!" hahahaha! :D sen var det fetehåla så jag och vicky gick till netto. köpte chokladkalender som jag ska sätta upp i mitt skåp. jonte har redan knäckt den.. men jaja. anar också att en del kommer försöka ta sig en bit choklad......... sen hade vi en puttekort geografilektion. sen stack jag och emma ner till stan. fikade och snackade massor. fan vad skönt det var faktiskt. du kan peppa om någon. :D sen kom ida. hihi. gjorde några ärenden och sånt. sen stack jag och emma hem med bussen och ida med cykel. jag sa hejdå till emma som sticker till grand canariefågel klockan fyra inatt. kommer sakna henne megabajs. men jaja! life goes on! ;) nu har jag ätit och väntar på elin, ida och kanske vicky? :D haha!

ha en bra helg era vitlökspressar!

äsch, tänk inte på det. det är paketet som räknas!
hahahahaha!


stövlar

gud vad jag är sugen på ett par stövlar just nu!!







jag tycker nog mest om nr 1. vad tycker ni? :D

alla är från skopunkten och kostar 399 kr! det är sjukt bra. skoj att köpa stövlar som är billiga så kan man ju köpa nya nästa år igen! :)

dream it, do it

en av veckans segaste dagar som trots allt gick ganska snabbt!

jag har faktiskt inget att blogga om. megatråkigt. men imorgon är det helg. wiihoo!! :D hoppas vi får besked från resebyrån imorgon. ska ner till stan med ida. sen på lördag ska jag på fest hos elin! ska bli trevlet. hehe.

och jag kommer fortfarande inte ut på bilddagboken. vad tusan har hänt? buhuuuu.......

jag vill vara rich bitch.. så att jag bara kan sticka till göteborg och shoppa på lördagen. men det går nog inte med min ekonomi. (jag har kris).




dessa skorna är såååå fina. vill ha dem. verkar ganska stadiga också för min lätt-vrickade fot. höhö.
julklapp kanske? jag har varit ganska snällis.

countrysångare

"jag lever för helgerna. det utgör ca 29 % av ens liv. ganska sjukt att man inte kan leva för alla stunder. eller det är klart att man gör det. men det är lixom helgerna som gör så att man keep going. det är ganska sjukt. ska försöka göra så att varje dag gör livet värt att leva, för det är verkligen så!"

detta läste jag på min bilddaggbok. och det är faktiskt sant. rätt så sjukt egentligen. måste ju leva livet och ta vara på varenda dag!!!

höhö. nu ska jag joina lollo framför tv:n. vi har förresten varit på hemmakväll för ett tag sedan och köpte lite candy. hehehe. ska hem om ett litet tag och göra miljökunskap. wiiihoooo!!!! :D

pusshaj alla svampätare! 

i en värld av idioter står du först i kön

alltså mitt liv är förstört. jag kom inte in på bilddagboken igårkväll och kommer inte in idag igen. det står något om felrapport. haha. jag blir faktiskt ganska nyfiken på alla bilder som lagts upp och som jag inte har fått se.. :P

just nu väntar jag på att lollo ska komma hem så att jag kan träffa henne. tänkte ringa pappa och fråga om vi kan övningsköra. och så hade jag tänkt att plugga lite. och städa rummet. fan vad intressant liv jag har. men jag har inget skoj att berätta. har väl nästan aldrig det. ska nog snart köra det inlägget om vindrutetorkare så att emma blir gla!

-aaaaaah
-har du fått kontakt?
-nej, jag testar ett par cheap monday jeans!

hahahahah!

all that we need

seg dag i skolan idag. var nog mitt egna fel. kändes bara konstigt. men iallafall! fick mitt första ig idag .. bajsbajs. det får bli ändring. men det var ingen större fara tror jag men ändå! ;) haha! har övat inför spanskaprovet med ida. det är segt och nu måste jag fortsätta. hejdå!

i've got soul but i'm not a soldier

igår tog jag det ganska lugnt under dagen. pluggade lite spanska och sånt. sen kom pappa och hämtade mig vid 5 och så åkte vi ut till säby och åt gåsamidda. det var megamumsigt och jättetrevligt. sen körde pappa och jag & hämtade lollo sen åkte vi hem till morgan och milton i vadensjö där det var en liten fest. där var även janus och jonte som jag träffat gaaanska mkt denna helg  ;D haha! var där ett tag och hade jättetrevligt. folket där är så nice! sen kom pappa och hämtade oss + issabelle. sen sov ullrik hos mig.

idag vaknade vi vid elva och så. pappa kom vid ett och så åt vi farsdagsmiddag i svalöv. sen följde vi med hannes på knattefotboll. han var riktigt duktig. haha! en mysig eftermiddag. nu kollar jag på gossip girl och tar det bara lugnt! ska nog snart kolla lite på italienskaglosorna.

ha de fint era julgranskulor!


janus och nån kille i vadensjö


vadensjö


knattefotboll


lollo i hbg efter bian!

hejdå!


kaj e gaj



jag pluggar spanska. jag tycker jag är duktig.
matten gick åt pipsvängen när jag gör den utan ida
så får väl öva lite italienskaglosor istället.
pusshaj!!

jonte och janus - the stalkers?

igår var det fredag och den var hur bra som helst. skolan gick ganska snabbt och jag var duktig nog att räkna massa matte på hålan så nu är jag nästan ikapp. tack vare ida! :D var en ganska bra dag i skolan. sen när jocke sagt: nu duschar vi grabbar, så sa jag till janus att vänta på mig och ida så vi kunde ha följe ner men vi best'ämde oss för att ta bussen ist för att det regnade. så janus och jonte höll oss sällskap tills bussen kom. sen försvann de snabbt som fan. ida och jag åkte ner till stan och fikade på subway och rätt som det var kommer janus och jonte förbi. hahah, de hade planerat att sitt apå busshållplatsen när vi skulle hoppa av. det var bara det att det var fel busshållplats. de fikade med oss och sånt sen kom även favvoelin. hihi.

sen gick vi in på H&M och kollade lite sen bort till big travel där vi mötte upp de flesta av resgänget. så nu får vi se om han som jobbar där hittat vårt drömresemål! ;)

sen åkte jag och ida buss till skolan och hämtade våra cyklar. hem snabbt och göra vid sig sen kom lollo och vi cyklade bort till bussen mot hbg. på den sitter, så klart, janus och jonte! hahaha! lite småskoj tyckte jag!

väl framme i hbg hämtade vi ut våra biljetter sen gick vi och åt på mezo. myspys. :) sen tillbaka till bian igen men eftersom att vi hade tagit fel på tiden så gick vi och köpte godis på "oj". hahaha. godishyllan var enorm och då säger lollo ganska hgt i affären; JÄÄÄÄÄVLAR VILKEN HYLLA!! hahahaha! som vi dog av skratt där! :D sen gick vi till bian och såg filmen. och den var sjukt konstig. nog den konstigaste filmen jag någinsin sett. det är en sån typisk cp-dröm man kan ha ibland. haha! när vi sett klart den går vi till knutan och hoppar på bussen. och vilka hoppar inte på i g-löv om inte jonte och janus?! hahahahah! alltså fan vad coolt ändå! :D sen åkte vi hem och nannade!

idag ska jag pluggaplugga och plugga. och ja, jag vet att det är olagligt på en lördag men jag måste!! och ikväll blir det gåsamidda och sen ska nog lollo sova här.

ciao belli

låt den rätte komma in

imorgon ska jag och lollo se "låt den rätte komma in" på bio. och hon berättade precis att det sägs att denna är den läskigaste svenska filmen genom tiderna. hahahaha! och så ska jag se den med lollo, den lilla fegisen. inte det för att jag är så tuff själv. sen ska vi åka buss hem och allt. i'm gonna be scared!! vi ska äta middag i hbg innan också.

imorgon ska jag och alla mina reskompisar ner till stan och kolla resa också! ska bli spännande. ska se om jag hinner köpa en fars dags present också! haha!

sen måst ejag vekrligen plugga i helgen. något störigt är att jag inte kan va med lollo på lördag kväll när mamma inte är hemma för då är jag bjuden på gåsamiddag.. störigtstörigt.. men sånt man får leva med.. :)

just nu känner jag förresten för att shoppa. jag vill ha ett par pump, nån fin blus, och skinnbyxor som är tajta som ett par leggins. haha! vet att det ltåer fult men har sett det och det är dö fräckt. kanske inte på mig men jaja! :D ska iaf testa ett par sen! nu ska jag nog sova. känner att jag börjar bli förkyld. det är det kalla vädrets fel!




såhär vill jag ha det!! :D


L'Oreal

imorse frös jag som in i inferno!! och såklart var emma inte på plats. haha!  väl framme hade vi matte. usch vad jag ligger långt back.. och så kom där några nior som skulle se hur hemskt det är att ha matte på gymnasiet. sen NK.. då lurade janus mig. han gav mig en enkrona och sa att jag skulle rulla den nedför näsan och se om den landade i cirkeln på bladet framför mig. och godtrogen som jag är så gör jag det. och sen börjar seb, emma och jonte asgarva. då har janus målat med blyerts på sidorna av myntet och där sitter jag med en rand på näsan! hahaha! :D
spanskan gick helt okej. inte så läskigt som jag alltid är rädd för ;)

sen efter lunch kom lollo och var med mig på den sista lektionen. fick inte så mkt gjort men det får jag aldrig på fördjupningstiden. sen gick vi hem men på vägen fikade vi på gläntan. megafancy! sne var vi här ett tag men jag var tvungen att sticka vid lite i sex för jag skulle på frisiks med petro. blev intensiv som verkligen var jobbigt. men bra att någon pushar mig! nu ska här testas på nya saker! :D
när jag kom hem var jag tvungen att städa och allt sånt. nu ska jag läsa geografi och NK sen ska jag unna mig lite tv-tittande! because i'm woth it som L'Oreal hade sagt! :D

puss på er era dammhuen!


was it worth it?

jag saknar dig
jag fick bara en sån "saknar att vara med julia känsla"

sweetnose. haha! sånt gör mig gla i hjärtat.

jag är uttråkad. ska man kanske sova tidigt? eller börja läsa en bok? haha! ni fattar hur uttråkad jag är när jag snackar om att börja läsa en bok, va? haha!

ha det bra era vårtor!


kartoffel

jag blev megapepp på att ut å resa nu! på fredag ska det kollas på resor til något varmt land till sommaren med las chicas. hihi. sen vill jag även till spanien och hälsa på maria sen med mina andra kompisar.. inte lätt inte. om man bara vore rik..

har pluggat spanska nästan hela eftermiddagen så hoppas nu att rosa-maria kommer se detta imorgon. haha! annars är det ganska lugnt!

nu ska jag hämta min microvågsbakade potatis å spisa.
ha de det bra era kartoffler.




räka

jag har iaf ätit minst 200 g räksallad i mitt liv för nu är snart förpackningen tom. dock ska man bli väldigt glad om man hittat en stackars liten räka i den rosa geggan. och det händer inte allt för ofta. var bara det jag ville säga!


väla

jag är verkligen inte ett måndagsbarn. speciellt inte när jag haft ett superduper lov och ska tillbaka till skolan.. men dagen var väl ändå helt okej.. sen efteråt cyklade jag snabbt hem för att hinna se reprisen av Gossip Girl som jag missade igår. sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till väla. köpte ett par jeans, en kjol, en lång t-shirt, en pälskrage och en cykelpump! hahaha! ;D och nu sitter jag här hemma och gör engelska. dock har jag glömt mina uppgifter i skolan så jag får väl offra mig och kolla på tv ist :)

ha en bra kväll era röd-lökar!

da niggah is home!

gårdagen spenderades först med emma, sen även lollo. vi var hemma hos den lilla negern typ hela kvällen och bara snackade. jättemysigt. sen sov lollo hos mig. jag har saknat henne! :)

nu måste jag snabbt in i duschen och sen göra vid mig för det är släktkalas idag. wohoo, eller? *-)

haha! sen måste jag göra klart min psykologi. fyfan vad jag hatar det. och matte ska också räknas om det blir tid över, annars satsar jag på att träffa lollo sen ikväll igen! :D

ha en bra dag era små köttätare!

härslöv

gårdagen var mycket trevlig. först med vicky & elin, sen hem till chonny för att göra vid sig inför la fiesta i härslöv. stack hem och bytade kläder en gång också! haha! sen kom pappa och hämtade mig, ida, petro och sandra och så åkte vi till lokalen. ganska mkt folk redan då och emmisen var redan där! hihi! :D:D sen kom även vicky, elin, elin, chonny och frida. det var megatrevligt och det dansades en del. och vicky å jag fick dansat vår inte alls inövade dans! hahaha! :D seb blev av med sin mobiltelefon och så ringde jag den och någon svarade så ger jag den till honom så säger han; hej, har du min mobiltelefon? hahahaha! alltså fyfan vad roligt det var. hahah! jonte var också på G och rökte cigarr? hahaha! du är galen!

pappa kom å hämtade mig vid lite i tolv då musiken slutat spelas och sånt. josse och ida skulle åka med hem men eftersom att seb var påväg att gå hem och emma också skulle hem så slängde vi in dem i bilen också! :D

idag har sis och pojkarna varit här. jag ska snart träffa emma sen ikväll ska jag nog träffa ullis som kommer hem frångrand canariefågel ikväll! :D



















ha en bra dag!


RSS 2.0