refresh your smile honey - it's a new year!

god nyårsmorgon som ida hade sagt. höhö

igår kom ida hem till mig med sin shuffle som vi fixade musik till. dock fik hon inte med sig musiken för jag hittade inte mitt USB minne.... sen stack hon hem & åt och jag stack till maja. där träffades tjajorna och myyyste. haha. vi spelade spel, snackade och hade allmänt skoj. lite catch up. stack hem vid tolv.

idag har jag inte gjort något för jag vaknade för tjugo minuter sedan. har duschat bara. och ska snart packa ihop mina grejer så att mamma kan köra dem till elin. sen ska jag cykla ända dit. bajs!!

just idag känner jag att jag saknar exakt alla jag känner och vill bara träffa dem och ge dem en nyårskram..
men ni får ha det så trevligt ikväll allihopa!!!!!

GOTT NYTT ÅR!!!


i got you babe

usch vad jag är gnällig och irriterad idag. stör mig på folk. kanske borde stanna hemma och bara tycka synd om mig själv? eller blir det bara värre då?

jag får skitlätt förhoppningar och när folk sedan helt plötsligt ändrar sig blir jag depp. så det ska jag lära mig, att om någon lovar eller säger något ska jag inte tro på det fullt ut. fast det borde jag redan ha lärt mig. jag tror nog för goda saker om folk..

jag får helt enkelt göra det bästa av situationen när den är som den är. man får gilla läget i alla lägen. höhö!!!

ska nog äta frukost. kan vara därför jag är gnällig! ;D

louise is da shit - hehe

har precis tagit bort mitt emonagellack. usch. all färg försvinner inte och de ser helt skabbiga ut. jag ska ändå klara detta & ha långa naglar på nyår. eller långa och långa. men längre än vanligt. ska nog måla dem fint när jag kommer hem. antingen lila eller försöka mig på fransk manikyr. hahaha, yeah right. wish me luck. 

kom hem från stan med lollo för ett tag sen. vi fikade och sånt. och nu har vi bara chillat so to speak. och jag åt megagod mat här!!! mwihi. 

tjatja

i'm on my way

nu sticker jag ner och möter ullisbullis på stan. och jag skaaaa inte köpa något!! måste klara mig hela januari månad med dessa pengar jag fått. hur det nu ska gå.

ha en bra dag allihopa. hehehehehehehe.

i hate to say "i told you so"

nu har jag avklarat (okej, kanske fel ord) kvällen hos andi. mycket trevligt. vi bestämde oss för att hyra film så det gjorde vi. och som några gånger innan hittar vi den sämsta filmen. såg den och blev äcklade. haha. åt godis/chips, och snacka. alltid lika trevligt. :)))) vi måste försöka ses oftare. mm. jaa. sen var där jävlar i de smällare vid dammhag. vågade knappt gå till bussen och sånt sen men jag klarade det och här sitter jag. frusen och funderar på att lägga mig. kanske börja läsa boken vi har på svenskan? blää!!

en zazze lazze tjak!


are you gonna take your last chance?

nu är den klar för ett tag. tycker dock det är jävligt skoj att pimpa bloggen så vem vet? kanske ny design mañana? nu ska jag göra vid mig endast för andreas skull! och äta. jag är vråååålhungrig!


summer is all in blom

god morgon. rättade till felet så nu är det fritt fram för alla er (säkert hundratals) läsare att kommentera! ska nog ändra min header också. sen är jag klar. hehehehe.

nu tkr jag andi kan logga in. jag är ensam hemma så vi kan rule the house. mohahaha!

bajs

och så går det inte att kommentera. du är så grym julia!!!!

da pimp

har pimpat min blogg litta. har skrivt en töntig text om mig själv där i sidan. sen har jag gjort så där står lite saker när man kommenterar eller så. ni kan ju testa. mihihihhi. och detta sa jag inte alls för att få nån kommentar. :D bara lollo som kommer kommentera. eller det är inte bara för hon är bäst! :D

sofi fahrman

 
sofi ser grymt bra ut på denna bilden med de kläderna. riktigt snyggt. så vill jag också ha det. men då ska jag också ha sånna bruna ben. alltså kanske bara till sommaren. men eller hur är alla kläder mycket finare på när det är sommar? :D tkr iallafall jaaag.


den jackan är urläcker (som alla äldre säger). och så dom brillorna. ååh, jag vill ha sommar och va sommarklädd.......

borde kanske sova nu? äsch.

andipandisupergoakandi

jag vill ha dig hos mig nununuu!!!!


visst är han sessi? :D

jag kanske ska sova tidigt idag? hde varit bra för mig. så att jag är utvilad tills jag ska skratta med andrea. för så brukar det bli. hihii. hon är miiiicket bra.

"jag förtår"

tjaaaaaaa.
kom hem för ett litet tag sedan från presentleken som pp så snällt bjöd mig på. vi var ett rejält gäng och tillslut kammade jag hem pomacken och en badanka. haha. och pågarna tävlade om ölen. ja, det var trevligt.
imorgon ska jag äntligen få träffa min kära andrea! :D

ha en bra hälj.

schuschi

jag är hos lollo nu. hon var dum så vi snackar inte. nu ska jag gå och kittla henne. mahahaha.

jag hör med husse och tar bussen in till stan där det lyser tryggt

hela världen är så underbar, på bussen in till stan.

hahaha.

iallafall. pappa ringde och väckte mig imorse och sa att vi ska ner till stan idag och köpa kamera. iiih. ska bli så skojsigt. fast kommer nog inte få den på några dagar. men ändå! :D

igår skulle jag egentligen ta bussen ner till stan med lollo & ida men såklart missar jag den eftersom jag tjatat på lollo att hon måste hinna med den :P så de åkte ner och hyrde film. vi ville se monster som handlar om en amerikansk seriemörderska (heter det de om det är en tjej?) men den fanns inte så arne får fixa! haha. blev ist barnhemmet som är en spansk skräckfilm. ganska bra men jag tror inte jag & lollo var lika koncentrerade som ida. hahaha.
sen testade jag att äta en liiiiten bit "schuschi" haahahha. fast det var sjukt äckligt. tack vare att min syster säger att ålar är asätare.. :( haha.

ha en bra dag!


skooooooooooor, zapatos, shoes, scarpa!!!

jag har nog börjat gilla skor. eller så är det bara för att jag inte har råd, inte kan gå i dem och känner mig utklädd i dem när jag väl har dem på mig. så får jag drömma om dem ist. men dessa var grymt snygga!






dessa var också smått coola!! :D



och dessa från bianco footwear. dock för 900 spänn!

jag har ju ett och endast ett par högklackade. de är fula och jag förstår verkligen inte varför jag köpte dem. men jag hade tänkt köpa nitar på panduro och sendan limma på dem lite coolt. borde funka tycker man. haha. så vi får väl se. to be continued här med. ;D haha!

tidsfördriv

gaaanska lika. eller hur? :D



haha, jag har verkligen inget bättre för mig än att sitta och skriva här. andrea bara dissar mig på msn, lollo sover säkert, mamma är tråkig och jag har redan lekt med mina julklappar......... to be continued.. *stämningsmusik* dodododooooo

livin' on da edge

god förmiddag! sitter här och har precis fyllt i mina nails. egentligen hatar jag att ha långa naglar men jag måste stå ut nu tills nyår. eller de är inte långa, men ja. ush.. haha!
idag ska jag träffa my beloved lollo. vicküpicküdaspäronpungen kommer förhoppningsvis och lämnar USB minnet till mig så att jag får säga hejdå innan hon åker. sen ville ida komma och lämna något till mig. och det värsta är att jag har inget till henne. dock har vi inte sagt att vi ska köpa saker till varandra och jag har verkligen inte råd.... hrmph..
sen ska jag leka lite med mina julklappar. hihi. eller om det går å leka med en halsduk är fortfarande oklart. :D

gick frässten och la mig klockan fyra inatt. är man cool eller är man? livin' on da edge!!

aja, hoppas ni får en bra juldag.


sugarplum fairy



grymt bra låt. hihihi. de är brabrabrabra.
borde jag sova? ja. men lollo sover ändå så länge så ligger nog i lä :F hähähähäh.

GOD JUL EVERYHOPA

och nu var även denna julafton avklarad. vaknade av att mamma ringde och väckte mig på mobilen ifrån vardagsrummet. hahaha. sen gjorde jag vid mig och så stack vi ut till svalöv. åt massa gott och sånt. mycket trevligt. hade paketlek där jag hade oturen att inte får något alls :( men jaja. haha. fick en skinnjacka (<3<3) halsduk, hörlurar, DVDfilm, parfym, underkläder, pengar och myskit. hihi. helt super!! :D

hoppas ni också hade en bra dag! :D

  

it's a x-mas tree!!



GOD JUL EVERYHOPA!

papigoja & mammut

pappa kom precis och gav mamma en fin korg med massa godsaker. gud vad gullig han är ibland. mysigt att vår lilla familj fick bara umgås ett litet tag. jag fick verkligen julkänsla nu. det var som förr när pappa kom hem. är så glad att de kan prata och vara vänner. det är kanske bara för min skull men det känns ändå så himla bra. :)

nu ska jag lyssna lite på tingsek och komma i stämning. och hjälpa mamma med kolan. :)

i wanna be all the world to you

nu har jag sovit och det är fooortfarande lille julafton. coolt va?haha!
väcktes av pappa idag klockan elva. sen har jag inte gjort ett skvatt. eller jag har duschat, flätat mitt hår och sånt trevligt. ska snart slå in julklapparna. sen kommer han och hämtar mig klockan fyra. nu tycker jag faktiskt att det ska blir riktgit skoj och jag är på grymt bra humör idag! :D ihihihihiih

här är förresten min nya tröja. :)

 

merry x-mas

idag ska jag fira julafton med pappa. ska bli mycket mysigt. men först måste jag slå in klapparna och sånt trevlet. och imorgon är det riktiga julafton. fast jag har inte fattat det än. och jag tror jag växt ifrån det med att inte kunna somna dagen innan och sånt. är nog bara för att våra julaftonar (?) inte är som förr. och kommer aldrig bli det igen.. så det är väl bara till att börja gilla det nya. :)

GOD JUL IALLAFALL!


god, can you whisper?

just nu umgås jag med luidgi. vi har varit nere i stan och julhandlat, fikat på nya maddes och solat solarium. köpte även en fin randig tröja på H&M. hihi. så jag är nöjd. :) hoppas lollo också är det. men just nu ligger hon i min säng och typ halvsover........ mindre skoj. ska nog tjata så att vi sticker hem till henne. mycket roligare där. :D

ha de fajnt!

dude looks like a lady

fdsfäklajdskfa

jag känner mig lite konsig. jag vet inte vad det är. jag har mina vänner och de känns nära på samma gång som de känns långt borta. alla har liksom sina vänner och sen har de mig som de träffar ibland. kanske bara en period som jag har. jag kanske får peppa upp mig lite. skönt med julen. då får man umgås med sin familj och bara ta det lugnt. det behöver nog jag.

nöjd lollo???????


välkriddat är godast!

var på julmarknad idag i järup. mycket trevligt och småkallt.





värkriddat!!





jag & hannes satt själva på tåget och så frågade han hur länge vi skulle åka nästa tåg.
H: hur länge ska vi åka nästa tåg?
J: i tre minuter
H: *visar två fingrar* så hur mycket?
J: nej, såhär mycket *visa tre fingrar*
H: amen du fattar ju inte vad tre är!!!

ahaha! de som satt runt om oss fick sig iaf ett gott skratt och jag visste inte vad jag skulle säga xD hahaha!

ha en bra kväll!!

about you now - timo räisänen



jag älskar den!!

Är jag en astronaut? Är jag så ensam?

god dag. jag önskar att jag kommer ha ett fullspäckat jullov. men jag är inte så säker på det..
idag sov jag till halv ett eftersom att jag satt uppe och spelade spel med säb på msn igår. haha. ett blev jag beroende av...... har städat rummet, mamma har fått damp på mig så nu ska jag tvätta alla mina kläder själv.
vid fem ska jag träffa ida.

ha en bra dag.

ett inlägg till emmisen

emma, du är så otroligt bra. du skyddar mig mot allt och lär mig att stå på mig och inte vara lika känslig. att du vågar säga till beundrar jag dig för. jag önskar att jag vågade göra detsamma. och göra likadant för dig när du behöver det. och så är du bäst på att ge komplimanger. (jag var ganska bra på det nu också ju ;D) ville bara säga det. hihi. fniss. :) ha det megabra på gran canariefågel kompis!! :D GOD JUL & GOTT NYTT ÅR PÅ DIG!!

un petit, comon schnala, så nåt, det fixar jag, fett najs (okej, du sa det först).


hahahaha, denna bild är egentligen sjukt hemsk men gullig på samma gång.
(skickar den till dig sen)


mary kate olsen

alltså mary kate olsen har grymt snygg stil. hon är min idol!! haha! :D







rocky girl. hehehehhehe.

timbuktu 17/12 2008

igår var det tikbak. slutade tidigare och stack hem snabbt. sen till stationen. träffade säbbe där ett tag. gick inte att ladda kortet så fick gå in och ställa mig i kö. var på nummer 18 och jag fick 29. men en gullig liten arabgubbe gav mig en av sina nummerlappar och då gick det snabbare! :D sen hoppade jag på tåget och träffade elsa och hennes kompis gustav. när vi kom dit kollade vi i lite affärer. elsa berättade om sin knasiga dag och snubblade nästintill hela tiden. åt på mc donalds, fikade på espresso house tills klockan var lite över åtta, sen gick vi till KB. fick vänta där i cirka en halvtimme på timbak sen kom han ut. sjutk bra, sjukt svettig och sjukt rolig. när tingsek varit och sjungit på scenen gick timbak under hans mic utan att ens slå i huvudet. hahaha, såg såå roligt ut. och att han hade en röd mössa och liknade nils karlsson pyssling gjorde det ju inte sämre ;) haha! sen testade han att dansa lite balett. "jag kommer inte kunna gå på en vecka efter detta". haha. efter konserten stannade vi kvar och fick tibaks, tingseks och svantes från damn autografer. och timbak & svante skrev även på mina vita converse . hihihi. sen gick vi tiill stationen. en mkt härlig dag!! :D

idag bakade jag, emma och maja julgodis. sen tog vi med oss det på knytkalaset i skolan. mycket trevligt. sen kollade vi på repte inför julkonersten. mkt skoj. :D sen åkte jag & emma buss med jonte och janus så nu är min cykel på skolan. ska nog ta och vila lite nu för kom hem vid två och gick och la mig halv tre. hihi. bilder finns på bilddagboken och facebook.






lollo, lullu, ullis, ulla, luddrik, luidgi, louise, loufis m.m - kärt barn har många namn

rise and shine ullis. du ska inte va depp. du ska va pepp. som en pepparkaka. nu till julen :D hihihi.

lägger ut lite bilder här för att göra dig glad igen! :D











du är bäst. hihi. eller det kunde du nog själv fatta med alla dessa bilder!!! :D

riktningskoefficientaxlar

hej IG i linjära funktioner. gud vad skoj det ska bli med matteprov imorgon. så att man kan känna sig riktgit dum och värdelös. jag kommer inte klara något alls. jag menar, tycker Dj suzie det var svårt så kommer jag ju inte ens förstå var jag ska skriva mitt namn.. liksom vad betyder riktningskoefficientaxlar? bajsbajsbajs..... jaja. ska peppa mig lite nu.

jordskalv

imorgon är det timbuktu i malmö som gäller. hihi, kommer säkerligen bli megafunny. :D
dagen i skolan var mkt bra. mina M.E.S:ar var tillbaka. hehehe. :F
sen plugga med ida efter skolan.
dagens roligaste var lätt när chonny tog bedövningssalva på läpparna och stod rakt upp och ned och saglade som bara den. där har vi förklaringen till de stora pölarna i korridoren. heheheh. haha! även jag testade det fast inte lika mkt dock. mådde bara illa och fick huvudvärk efter ett tag.

förrsten. fick tre sms imorse. fikc verkligen tänka efter.. hm, jag fyller väl inte år idag? men i alla stod det: kände du hur det skakade, hur mår du? och sånt. haha. jag sov alltså och missade århundradets jordskalv här i sverige. bajs!! men det är iallafall ett tecken på att jag sover gott. aight?

nu ska jag plugga lite mer matte, sen ska jag chilla gunilla.

tjennat!

lullu utomlands



usch vad jag saknar dig. kom hem från er västindienö!!!

HAHAHAHA, du är för cute! :D skicka ditt privatflyg NUNUNU!!!


shoesshoesshoes

jag har gått i personlig konkurs. jag vet inte hur jag ska ha råd att betala resan. jag får helt enkelt jobba som ett svin under våren och försöka överleva utan materiella saker. men ååh vad jag vill ha dessa skor!!!





Dance With Somebody - Mando Diao

morsning korsning.
chillig dag i skolan. vann godis på italienskan eftersom att jag är skillad på bingo. hehehe. sen så gick brandlarmet på svenskan. ganska skönt. psykologin gick ganska snabbt. :) men M.E.S (maja, emma & sebastian) var inte i skolan idag så det var lite segt... :( hihihi. efteråt stack jag till momo och fikade, sen hem. ska snart städa och plugga lite matte. emma var också här en runda för att hämta sin mattebok.

jag vill se mando till våren med deras nya skiva. meganajs juue. men först och främst timbak i övermorgon. fett najs. hehehe.

wellwell, have a nice evening. skriver nog mer sen för jag känner nog för det.


lättnad

haha, inatt drömde jag att jag köpte mina älskade pumps på din sko och att de satt perfekt och att jag verkligen gick sjukt bra i dem. sen vaknade jag, ganska besviken. men får kolla igenom din sko i malmö då. båda ställena. haha. jag kanske får tränga mig i ett par 38 eller 40. vi får väl seee.




såg precis klart sista avsnittet för säsonen med gossip girl. det är faktiskt riktigt bra. fniss.

nu ska jag kolla på något annat. vem vet vad?

pözzpözz

trodde nästan du hade glömt mig..

vi drar till malmö baby!

jag fryyyyyser fingrarna av mig.

men idag har jag iallafall varit i Malmö och julhandlat med mamma! :) mycket mysigt. såg lisaplace inne på waynes. lite småcoolt. köpte en skinnjacka på H&M. en mc jacka som jag då redan har tänker ni och ja, fast denna är kort och mer en sån man har innomhus ist för kavaj! :) sen lite annat smått och gott. kom hem vid fyra. ikväll ska jag träffa maja.

har precis bokat biljetter till timbuktu som jag får av mormor i julklapp. så elsa och jag, vi drar till malmö på onsdag. fett najs. heheheh.

nu ska jag frysa lite till. pözzpözzpzözzzpzözözöz

sommaaaaar

jag vill ha sommar och va brun och kunna ha tunna kläder. bajs på vintern!!!
jag vill inte sitta hemma och frysa och va blek och dan.. kanske ska sola solarium. jag vill ha mitt hår som på bilden men samtidigt låååångt och mörkbrunt. ambivalent como siempre.


vicküpicküdaspäronpungen

vicküpicküdaspäronpungen var här innan. me like. vi åt lussebullar och kollade skolkatalogen.
och läste varandras spanskaredovisningar. som inte blir av imorgon!!! WIIHOO. god must have heard me.

jag har egentligen inget nyttigt att säga. janus lurade mig till att vi hade håla på matten & nk:n imorgon men han ljögde.. and that sucks.. så jag får gå upp klockan åtta. wiii.

jaja, ska nog sova snart. pözz alla schnyggizzar =D

give a little bit of your love to me



denna reklamen är riktigt härlig tycker jag. låten är bra och coolt när alla dessa kändisar sjunger tillsammans.
fniss, asg och lol.

so i can shake you

idag kom det vi alla så länge väntat på. ja, just det - SKOLKATALOGEN!


skitskoj att sitta och kolla på alla. så många nya ansikten. :)

jag slutade vid elva idag och stack hem och skrev klart spanskan. nu ska jag bara lära mig allt utantill. usch.. jag är nervös. men det kommer gå bra! :)

jag är extremt sugen på kakor. men ska försöka låta bra. får bli en macka istället.

förresten så kan jag inte ta emot meddelanden på min mobil idag. emma sa att hon skickat ett och elin två. hm.. det är och förblir ett mysterie. mwihi

nu ska jag kolla på tv. tjennat!

come closer!

Du säger att det är tufft o va tjej. Att du inte vet om dom gillar dig
Eller om du bara fyller nån kvot. Är det nåt bra jag gjort?

just nu sitter jag med spanskan. har skrivit en sida men det tar ju inte mer än två minuter att säga. så jag får nog ta och hitta lite till. ska det vara fem minuter eller max fem minuter? någon som vet?

om 45 min är lollo här och vi ska bege oss till friskis. det ska bli skojsigt! :D

ha en bra kväll !

i'm your biggest fan, i'll follow you untill you love me, papa paparazzi

gårdagen var ganska chillidill. fick sluta tidigare på geografin eftersom att brandlarmet gick. cyklade hem och tog det lugnt ett litet tag. sen åkte jag ner till stan och träffade luigi. gick runder lite och beställde pizza på mama teresa. mums. köptde godis på CG också. sen bussen hem till luigi. det var mkt mysigt! :) kollade på idol och snackade. :) sen fick jag gååå hela vägen hem! :( haha! men det gick ganska snabbt. lollo var med via cellphone. :)

vaknade ganska tidigt imorse. har bara kollat på tv och ska snart äta. sen ska jag åka och kolla på ida när hon tävlar för första gången, i malmö. sen ikväll ska vi till petro.

verkar som det blir en superdag! :)

pösss

önskelista


sjukling

varit hemma från skolan idag. sjukis. men hoppas på att få gå dit imorgon för jag behöver verkligen gå på geografin.

tog ett varmt bad innan och det var verkligen underbart! typ andra gången jag gjort det sen vi fick badkaret. :) nu hade jag tänkt laga lite lunch eftersom att jag inte ätit. sen, om jag orkar, ska jag räkna matte och göra psykologiuppgift. får ju inte komma efter i skolarbetet nu när jag är hemma..!

vårkläder




jag vill ha dessa kläderna sååå megamycket just nu. de hade varit skitsnygga sen till våren. så det är bara till å vänta på våren (och pengar). våren kommer säkert iaf! ;D

civilkuragepriset

sitter just nu och tittar på efterlyst. de visade två killar som hade räddat en tjej ifrån två män som skulle våldta henne. gud vad jag beundrar människor som verkligen vågar gripa in och stoppa brott och misshandel. jag vet inte om jag hade vågat göra det. man riskerar ju livet för en annan person. dock hade man nog fått väldigt dåligt samvete om man bara blundat. men iallafall så har efterlyst startat detta som kallas "civilkuragepriset" där de som röstas fram som hjältarna får 100 000 kr. grymt bra!!

0,3 mm / dag?



vet ni vad jag önskar mig i julklapp? bättre hålling, och längre hår. haha! vet någon hur snabbt håret växer? har för mig att ida (som förövrigt går NV och borde kunna sånt) sa att det växer 0,3 mm om dagen. kan det verkligen stämma? i sommar vill jag ha långt hår så att jag kan fläta det i en tjock fläta. det tycker jag är fint. hihihi.


all i want for ramadan is you!

varför kan snön inte bara lägga sig på marken? jag vill ha snö igen!!!

slutade tidigare idag och stack hem till ida. kollade på jiddra inte med zohan som förövrigt är sjukt rolig!! och pluggade lite matte. körde hem i snöovädret och sitter här nu. hoppas på att något bra kommer på tv.

är depp för lussevakan. alla har något att göra umot jag. ska nog sitta hemma och tycka synd om mig själv.. eller göra något nyttigt. kanske ut och jogga och plugga? haha!

imorgon ska jag nog va med andrea. hon ska hjälpa mig med matten för jag ligger verkligen långt bak. och hon är dutti. :) så det kommer bli "fint som anus". :D

tankar i min skalle

tänk om man kunde spara alla sina känslor på burk!

då hade jag sparat känslan av att ha förätit mig på godis och kakor, känslan av att ha blivit sviken, känslan av att ha roligt och känslan av att ha för mycket fritid.

sen kunde man öppna burkarna när man var desperat efter godis, när personen som svek försöker ställa allt till rätta och när man sedan blundar och förlåter, när man har långtråkigt eller när man håller på att gå in i väggen. då ska burkarna hjälpa till.

för man är ganska dum ibland. varför lär man sig inte bara att man inte ska äta godis för att man äter alltid för mycket, man är alltid för snäll och förlåter för mycket, man skjuter gärna upp saker och till slut mår man dåligt av alla dessa olika tillstånden. jag lär mig verkligen inte av mina (eller andras) misstag. nä, jag äter godis tills jag spyr, (eller nästan iallafall) och skjuter upp allting till morgondagen. jag har bestämt mig för att stå på mig. jag ska inte förlåta gång på gång. jag mår inte bra av det. någon gång blir det för mycket och man kräks. och det gäller inte bara godiset.

nu har jag fått skriva av mig lite. nu ska jag träna!

shoppingfrossa

jag får förresten nästan lite ångest. jag vill köpa kläder. jag vill ha något nytt!!! har så himla många olika plagg som jag vill köpa men är det jul så är det. kanske kan önska mig något av det? :) jag vill ha ett par coola pumps, olika tröjor, ett par jätteljusa jeans, ett par adidassneakers, fina cardigans, ett par stövlar och såndant roligt.. dock inte lätt när man sparar pengar till en resa och till julklappar.


e de inte snygga? :D


Ness från Senegal



skola idag. snabbt gick det. hade möte med rektorn från ett till tre. fick megagod fika. gav dock bort en pepparkaka till karl marschschshka för att få tillbaka kmj, emma erkände att hon hade ett kön (HAHAHA) och massa sånt. att det kan va så skoj med möten! ;) efter skolan följde jag emma ner till stan. vi stannade vid kassernplan. gick till jönsson och weich och hoppade studsmatta. sen hem igen. :) imorgon ska jag och vicky kolla på pernets, jossans och ewes fotbollsträning och se hur det verkar! :D nu ska jag öva på spanskaglosor. wiihoo!

GOD JUL!!

NU ÄR DET DECEMBER!!! :D iiih!!


RSS 2.0