nallebjörn

image132

nu väntar jag bara på att min mobil ska komma. jag beställde den i förrgår och hoppas på att den kommer imorgon, eller på måndag troligast!

visst är den fin? och lollo, blir du nostalgisk kan du få låna den en dag :D

pussssssssss!

mañana, mañana!!!!

image131
ja, imorgon kommer våra saknade spanjorer till oss!! :D och det ska bli så otroligt skoj. men samtidigt lite pirrigt. jag vill att allt ska bli perfekt..

iallafall ska vi då bowla imorgon vilket kommer bli väääldigt skoj! :D sen lär jag väl berätta lite mer vad som hänt under den kommande veckan här! ;) hihi!

nu ska jag sova. för imorgon börjar jag tjugo i två, vilket betyder att mamma tvingat mig till att dammsuga heeeeela stooora huset! ;) haha!

god natt!

ehm, god afton

hallelåja.

första dagen i skolan efter lovet. helt ok. hade muntligt i engelskan som gick bra, tyckte jag.

efter skolan åkte jag & emma ner till stan. jag utnytjade mitt presentkort som jag så snällt fått av maja & louise på min tjejmiddag. det blev en mycket söt beige klänning. köpte även en vit långärmad tröja som jag ska ha under. den var ekologisk och kostade 30 kronor mer vilket jag tycker är konstigt eftersom då vill folk inte köpa det? sen kostar det såklart mer att producera något sådant. men ändå..
vi fikade även, för ovanlighetens skull, på subway. haha, det har börjat att bli vårt stammisställe nu, emma. inte sant? vi bokade också noppning av mina ögonbryn. ska bli skönt. kanske man kan börja se nåt igen. haha! ;D

efter stan var maja, emma & jag på friskis. var berädda på bas-pass, men blev medel ist. mycket skönt,men tror jag får lugna mig nu. tränat tre dagar i rad. min lilla kropp måste vila.

ikväll har jag även beställt en telefon som kommer om några dagar. i can't wait ;D

imorgon ska jag nog byta inriktningsval till ekonomi. känner nog att det passar mig mer. hoppas nu det stämmer också.

nu ska jag snart nanna. har sovmorgon imorgon till halv elva. ganska tidigt i jämförelse med på fredag då vi inte börjar förän tio i två. nice!

nattinatti!

påskafton

god dag!

igår fick jag snabbt göra mig klar för att sedan cykla hem tills jee's mormor. där åt vi påsklunch. mycket trevligt! :D efteråt åkte vi ner till stan och handlade tuggummi, sen åkte vi hem till jee och kollade på film och sånt. hennes lillebror är underbart söt. och mi med :D ja, de va en trevlig dag :D

idag har jag & mamma varit och handlat för kvällen. kommer bli mys, om nu alla kommer. eller vissa har inte kunnat, men maja. du måste kommer fastän du har feber :P vill ha dig här ikväll ;) haha!

jaja, nu ska jag dammsuga och duka & sånt vuxet.

pusssssssss!

skärpning på mig!

nu har jag fått nog! jag bara äter & äter. idag har jag lyckats klämma i mig en kanelbulle, tårta, & chokladbulle. äckligt! igår åt jag på mc Donalds och likaså i förrgår. åt även en muffin. hur ska detta sluta?!
mamma & jag har kommit överens om att jag inte ska äta kakor, godis och sånt tills augusti. då får jag en WESC tröja. och förhoppningsvis en plattare mage. anledningen till att jag skriver detta är för att alla ni som läser ska hålla ett öga på mig så att jag inte fuskar ;D haha!
så nu är ni ögonvittne! ;D

nu ska jag se på efterlyst.
pussssssss!

image129

nova lundish

image128tja broos! ;D

igår var det laserdome som gällde med josse, vicky, petro, sandra, pp, pontus, frida, niklas, janus, axel & adam. var mycket skoj. och svettigt. kom på en sådär åttondeplats. men huvudsaken var att man hade skoj. efteråt käkade vi på donkan där vi även blev av med janus. och det kom vi inte på förän vi satt på bussen.. stackare..
efteråt åkte jag hem till ullis och mös ett tag :)

idag var jag på nova lund med emma. tog tåget till lund, sen bussen därifrån till nova. handlade lite smått & gott :)
åt ganska mycket också? :P haha! men megaskoj dag iaf ;) emma blev lite trött på slutet. men tur hade vi som kunde hoppa på bussen direkt när vi gick ut från nova. men tåget fick vi vänta på men då fick vi världens bästa idé :D som vi ska slutföra om ett tag.

nu ska jag se på tv.

pusssssssss!

is it getting better?

god förmiddag!

vaknade vid tio-tiden idag och det var egentligen tnkt att jag skulle va hos lollo klockan tolv, men här sitter jag! hihi! hon är hos doktorn, så hon ska höra av sig sen, så får vi se om vi hinner ses innan laserdome.
syster ringde innan också. jag ska putsa hennes fönster på fredag. och på lördag ska pappa & jag ev. följa med hannes på crossbanan. haha!

imorgon blir det nova lund med söte-emma. jag hoppas du vet hur man tar sig dig för jag har ingen aning! ;D

ja, hoppas det händer mycket roligt denna veckan! nästa vecka på fredagen kommer ju maria hit. jag längtar!!! :D

snöstorm

god natt!

måndagen bestod mest utav datorn, tvn och konsum. sen på kvällen, när snön la sig och verkade vara här för att stanna i några dagar, gick jag hem till luddrik. vi åkte pulka eftersom att vi är barnsliga och vi vet att man bara lever en gång. vi busade med johanna. hon kom med oss. vi åkte. det gick inte bra. maja kom ut precis när vi skulle gå in och värma våra stenfrusna rumpor. synd om henne :/ var hos lollo och snackade och mös ett tag. riktigt mysigt :D

idag ska jag först sova, sen ska jag vakna. sen ska jag gå hem till louise där jag ska hjälpa henne att ränsa garderoben. framåt eftermiddagen blir det laserdome med ett antal människor.

pussssssssss!

hide and seek

god morgon alla sjusovare!

gårdagen var mycket mysig. jag & emma gick ner till staden i det fina vädret. vi åt en god macka på subway, besökte det nya hemmakväll, och tog sedan bussen hem. johanna kom till mig och vi tränade. sen kom emma hem till mig. kollade på hide and seek. den är megabra, men lite tråkig nu tredje gången ;)

vädret, till skillnad från igår, är hemskt. så jag har inga planer på att va ute så mycket. tror jag ska ringa min fader och höra om han har nåt jobb till mig ;) haha. annars inga planer.

ha en bra dag!

pusssssssssssssssss!

image116

sommarkläder hejhej, sommarkläder!

goddag allesammans!

idag verkar våren ha kommit och här sitter jag?  ska nog snart ut en runda. och när johanna hör av sig ska vi träna på friskis. ska bli skönt. till skillnad från vårvinterlovet ska jag försöka träna så mkt som möjligt denna vecka, för sommaren närmar sig med stormsteg.

och nu när jag tänker på sommaren känner jag så otroligt mycket för att shoppa lite sommarkläder. eller vi kanske kan ta en sak i taget och börja med vårkläder? :)
just nu känner jag för att inskafa ett par ballerinaskor, ett par sandaler,lite klänningar och några snygga shorts!
men får nog vänta ett tag med det! :)
jag behöver även ett par nya typskor eftersom mina andra verkar sjunga på sista refrängen. haha!



grattis syster! <3

image108
idag fyller min söta storasyster år. ålder spelar ingen roll, gamling ;) <3




datorförbud

god kväll allesammans!

härom dagen fick jag en utskällning av min moder. hon tycker nämnligen att jag sitter för mycket vid datorn och hjälper till för lite här hemma, vilket resulterade i att jag ska nu hjälpa till med tvätten här hemma, laga mat på måndagar, stryka mina egna kläder, tömma diskmaskin när det behövs och lika så med soporna. jag döööör! men lite snll är hon ändå. för när jag har gjort klart mina sysslor för dagen får jag sitta ett tag vid datorn. ganska bra egentligen. för det är ju skadligt med för mkt surfande.

så nu lär jag inte skriva lika mkt här längre. och bdb ska jag försöka minska. anledningen till att jag sitter här just nu är för att mamma inte är hemma.. mohahaha x)

har öven börjat läsa tidningen. för enligt min lärare var det helt otroligt att jag inte gjorde det. och ännu värre var att jag itne läste böcker. så nu ska jag även börja läsa en bok om allmänbildning.
men har faktiskt redan idag märk skillnad då min lärare snackade om någon nyhet i skolan, och för en gångs skull hängde jag med :D imorgon ska vi även vara med i en tävling i klassen om nutidsfrågor. inte för att jag tror där är frågor från de närmsta dagarna, men jaja. :) man måste börja nån gång, right?

nu ska jag skriva klart mitt svenskaarbete, sen ska jag ta och göra mig lite mat!

pusssssssss!

danspasset

God kväll!

Hade mitt spanskaprov i skolan idag. Det gick riiiktigt dåligt :( Men nu är det iallafall överstökat!
Fick även reda på mitt NK-prov som hade gått helt ok!

Efter skolan stack jag hem, och tog det lugnt. Sen blev det danspass med theannahoj. Ganska skoj, men gillar medel mer!

På Sandras blogg (http://sandr4.blogg.se/) länkade hon till bloggcirkeln. Där finns varje vecka ett tema man ska skriva om. Så om man inte vet vad man ska skriva kan man kolla där. Haha, vet inte om jag kanske ska gå med? Verkar vara skoj att testa. Annars kan ni läsa Sandras blogg, som faktiskt är en utav mina favoriter! :)

Nu ska jag snart se på Gossipgirl, sen får jag se vad som visas på televisionen!

pussssssss!

t-shirt store

t-shirt store har otroligt fina t-shirtar till både killar och tjejer. och jag tycker nästintill alla är snygga! de har även väskor och klockor!
finns en affär i malmö, där jag har varit och fyndat två gånger. och hade jag varit rik hade jag gärna gjort det fler gånger. till våren när det blir lite värmare ska jag ha min nya vita t-shirt( se bild) med leggins! mums! :D


image106image107


http://www.tshirtstore.se/


Colbie Caillat har lyckats ännu en gång!




Colbie Caillat har lyckats ännu en gång med en underbart fin låt, realize. den sjungs konstant hemma hos mig just nu, om jag ska vara ärlig.

har faktiskt laddat ner lite ny musik, vilket var behövligt. så nu har jag många låtar av mando, familjen, artic monkeys och annat smått & gott! :)

nu ska jag pluggaplugga till mitt spanskaprov som jag har imorgon. glosorna verkar inte vilja fastna. men jag har ju ändå ett tag till på mig att öva.

pussssss!

jag försöker integrera mig med de svåra orden

just nu sitter jag och lär mig svåra och, enligt min svenskalärare, viktiga ord. det går inte så bra. jag orkar verkligen inte tänka på det. just nu vill jag bara börja plugga på spanskan så att jag har det provet under kontroll.

var i svalöv idag och nuffade på Matheo. underbar lite pojke. så fin och söt. men en jävel på att sova.

nu ska jag ägna min tid åt dessa ord, sen ska jag se på andra avenyn!

ciao!

image105

morgan pålsson - en världsreporter

haha! filmen var lika bra som alla andra har sagt. den var mycket rolig och rekomenderas!

eftersom jag hade min mobil avstängd så kunde jag inte svara på lollos samtal från mando och fick därmed inte höra dem :( mycket tråkigt, men sant. hoppas att jag får se lite bilder senare!

jag är hemskt stressad med mitt svenskaprov som jag har på måndag! ska lära mig ca 150 ord och har inte börjat än. de ligger bredvid mig och jag kollar på dem lite då och då, men det fastnar inte.. det som gör det ännu värre är att jag har spanskaprov på tisdag som jag behöver öva på. det mååååste gå bra!!! åååh, jobbigtjobbigt därja! men jag löööser det ;)

peace out!

image104

morgan pålsson

såja. nu har jag ändrat designen lite. haha. vet inte vad jag tycker om den. men ja. den för duga sålänge. nu ska jag göra vid mig, sen blir det bio. hoppas på att morgan pålsson filmen är lika bra som folk säger. och att jag får mig ett gott och behövligt skratt!

ciao!

"snygga örhängen, är de sånna billiga?"

tjolahopp!

gårdagen spenderades först med ida i stan, sen med maja & johanna. kollade film och sånt. alltid lika mysigt med er två. saknat johanna himlans mkt :( och fick reda på att jag inte har lov samtidigt som hon, eller andra skolor för den delen heller vilket betyder att jag inte lär få träffa elsa på detta lovet heller :(

idag har jag varit i stan. blev en randig tröja och lippgloss. höhö. alltid bra! sen har jag varit duktig och städat, och sen bara kollat på tv. måste vila ut nu på helgen så att man är laddad.

just nu är lollo & johanna påväg att se mando i lund. önskar att jag kunde va med. men hoppas ni får skoj, mina pinglor :D <3

nu ska jag försöka ändra designen lite. om jag kan/orkar/vill

pusssssssss!

design

hejsan!

jag skulle göra nåt med min design, men ja. ni ser hur det blev. jag saknar den gamla. får väl försöka göra den som innan när jag har lust. men för tillfället får ni stå ut med denna!

pusssssssssssssssssssssssss.

jag lever

ja ullis, jag lever. men är inte alltför pepp just nu. orkar inte va inne på datorn eftersom jag har mycket att göra. idag hade vi matteprov som följs av naturkunkapsprov imorgon. jobbigtjobbigt. men det är väl de dåliga stunderna som gör de glada stunderna ännu bättre? resten av veckan verkar bli ganska lugn. om inte ida och jag sticker och ser mando på lördag. men kanske lite sent påtänkt nu? we'll see!



RSS 2.0