you're so addicted!

Guten Abend!

idag hade vi sovmorgon till 10,35. cyklade hem till josse och hade följe med henne till skolan. började med idrott där vi hade teori. kollade på film om stress. sen hade vi lunch och sen fördjupningstid, vilket innebar film! en jätteskönt och slapp dag.

efter skolan åkte jag hem och gjorde lite läxor. sen tränade jag med andrea på friskis. herregud säger jag bara! hur dålig kondis kan man ha? jaja, går väl där för att bli bättre!

nu ska jag kolla på tv, sen nanna! :D

two weeks and then i'm gone!

image22

bara två veckor kvar..!

...

goddagens!

skoldagen idag har ändå gått ganska bra. de lektioner som jag trodde skulle vara jobbigast var helt okej.

efter skolan körde jag upp till lilla mormor ett tag för att se hur hon mådde. sen hem. nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lagom så att jag ska träna. orkar verkligen inte, men man mår så bra efteråt.

blås inte bort i stormen!
hej!

tröttsamt

ååh, jag blir så himla trött på mig själv.
ibland vill man något, men gör nåt annat.
kan jag inte ha lite mer självdiciplin bara?
det ska väl inte vara så himla svårt?
alla andra klarar ju det, så värför gör inte
jag det?
tröttsamt..

vi drar till malmöööö!

tjenare i boet!

i fredags var det en ganska skoj skoldag. efter svenskan, då vi slutat tidigare, cyklade jag till stationen. tog tåget till malmö där lollo väntade på mig. vi gick runder i lite affärer. hon hittade många fina saker! :D jag hittade med lite smått & gott. sen fikade vi på Mc, donalds. gottit. synd att jag inte hade med mig mitt CSN kort bara ;) sen gick vi till stationen. var typ fyrtio minuter tidiga, så vi satte oss på perrongen och väntade. sen kom tåget och vi hoppade på och väntade där ett tag. och när vi börjar rulla framåt, kommer jag på att jag glömt trycka biljett?! och så klart kommer kondruktören och ska se min biljett. så fick säga att jag hade glömt att trycka en. så han sa att det blev 100 kr extra, eller så fick jag hoppa av i lund. och det är väl självklart att man hoppar av i lund?! jag testade att hoppa av tåget snabbt och sprang och tryckte en biljett, men det var nåt fel på mitt skånetrafiken-kort, så det funkade inte. annars hade jag & ulls sluppit sitta där i en halvtimme. men tiden gick ganska snabbt! :D så sen kom vårt tåg. jag skjutsade lollo hem till henne och så satt vi vid datorn lite och sånt. sen cyklade jag hem i ösregnet.. :/

i lördagds (igår) var jag nere på julskyltning i kassakroken med mammis och syster. var ganska mkt folk, så blev bara en snabb runda. handlade även en farsdagspresent eftersom vi skulle fira farsdag på kvällen. hade inte hunnit det innan. så jag åkte med syster hem, och hjälpte henne med maten, sen kom pappa pch vi åt gott! :)
sen sov jag över där! :)

idag vaknade jag av hulligan-hannes och busade med honom ett tag. sen putsade jag fönsterna hemma hos dem, (för 300 :-) medan hannes och syster bakade kaka. sen åkte vi hem med den till mig, så "mormor" fick smaka. sen åkte de hem igen. och nu sitter jag här med matteboken i högsta hugg. ganska segt, menmen..

friskan

hola todos!

idag vare skola. bara tre lektioner idag, vilket var jätteskönt. ganska seg historielektion, sen idrott där vi själva fick bestämma aktiviteterna. sen var det fördjupningstid. blev mest prat där! sen cyklades det hem! gjorde min engelskaläxa, sen kom andrea hit. vi lagade mat och lite sånt. sen begav vi oss till friskis. lite pinsamt när man inte kan rörelserna, men ändå skoj! :D nu ska jag äta något, sen se på tv.

byebye

pluggidugg

Guten Tag!

dagen har bestått utav skola där vi, på gympan hoppade hopperep vilket resulterade i mycket skratt och ett sår på halsen.. de andra lektionerna flöt på ganska segt, i fruktan om att åka hem och öva på det gigantiska NK-provet. och duktig som jag är sitter jag och har pluggat ganska konstant ända sedan klockan 4. och tycker att det mesta sitter där. dock lite smått och "gott" som måste komma på plats. sen väntar andra avenyn, men nu på datorn eftersom jag missade det på tv:n.

ciao!

hallonsoda med salt...

... var så vaccinet mot magsjukdommar inför thailandsresan smakade. lollo som hade skrämt upp mig hela eftermiddagen har helt enkelt ljugit eller så är hon jättekänslig för dessa smaker!
nu har det gått en timme sedan jag drack det och är törstigare på länge.
skulle egentligen behövt sova nu, men lollo & jag snackar om viktiga saker på msn
och peppar varnadra till att bli vågligare! :D
high five!

lulls

ja, idag har jag då varit med ulls. eller ja, via msn! :D

vi har snackat om vår framtid, vilket är ganska censurerat! :D hahaha! sen har vi bestämt att vi ska träffas i malmö efter jag varit hos doktorn! hahaha! :D då ska vi shoppa loss och mysa. sen ska vi kolla på rum 1408! spännande!
ser verkligen fram emot det. saknar henne litta ibland...

jaja, nu blinkar det orange förfullt. lollo som skriver hela tiden!

dagens 2 do


idag ska jag:

♣ Städa rummet
♣ Plugga inför NK-prov
♣ Förbereda spanskaredovisning
♣ Rensa i garderob
♣ Se film

En otroligt flitig och slapp dag jag ska ha idag då!

ursäkta, ska vi dansa?

är ett hot allt som krävs för att få lite kommentarer?

nu får ni skärpa er! :D

i fredags tog jag & ida tåget till malmö. träffade elsa på stationen där vikor kom & hämtade oss efter ett litet tag. vi gick till triangeln där det var ett tält med gratis pannkakor och magnus karlsson. så vi var där ett litet tag, sen gick vi, som tur var, innan han började sjunga. vi bestämde oss för att gå och äta nånstans. blev en kinaresturang som man fick mycket mat för typ 35 spänn! blev lite matkrig där med. sen gick vi runder. fick träffa viktors kompisar, vi åt på mc donaldns, var på pressbyrån, elsa & viktor "åkte skridskor", sen vid halv tio begav vi oss till stationen och hoppade på tåget. sen när vi kom fram hämtade mamma & arne mig & ida på kvantum! :)

på lördagen kom hannes hit. busig som alltid. var ute och lekte med honom på leket, sen åt vi köttbullar, kollade på katten gustav, åt pepparkakor och godis, spelade fotboll med ida, läste böcker, spelade kort , sprang runder i huset, busade ännu mer och mööös! :D riktigt gulligt! :) sen var syster här & åt. det var mysigt. sen blev det bara slapp på kvällen.

idag har jag inte gjort alls mycket.  skulle egentligen på f&s , men orkade verkligen inte imorse. hoppas inte andrea var där & väntade, vilket jag betvivlar! men jag ska iaf plugga till NK-fete-äckel-provet nu, sen ska jag städa rummet. efter det ska jag slöööa framför tv:n, i think!

hare bra! :)
 

not so awesome..

jag funderar lite på att skita i dethär med bloggen igen. verkar ändå inte som om någon är intresserad.
och några kommentarer får man heller inte. känns lixom som lite slöseri med tid, för att bara skriva för attman ska!

jag får la se!

ha det så bra, ni som läser! ;D


I feel like i'm lost in this body, trying to get inside my head

tjena hejsan! 
 
idag har jag varit i skolan. segt, men helt okej eftersom jag hade lunch samtidigt med idis, vilket är skojigast! :D
trodde imorse att det skulle bli en kort dag, men slutade med att  man kom hem ganska trött. har ieftermiddag gjort historia och håller nu på med att läsa idrottsläxan! usch säger jag bara!

sen har jag kommit på att jag måste skriva om lite roligare saker här i bloggen för att det ska va skoj att läsa den. så får tänka ut nåt! ;)

ha det bra!

nyckellös..

goddag!

jag tog på min min nyinköpta, varma jacka imorse och cyklade snabbt bort till mötesplatsen där emma kom efter ett tag. vu körde till skolan och när jag skulle låsa cykeln had ejag inga nycklar att låsa den med. så det slutade med att jag hade jackan hos susanne, gympapåsen hos emma och väskan hos johanna. och det var ju typiskt att maja ska va sjuk just idag när jag har glömt nycklar och hon har min extranyckel!
hade svenska där vår lärare var ganska irriterad och allmänt dum. som tur var slapp jag veckans ord idag. sen hade vi idrott. ganska seg lektion. matten var heller inget att hurra för. men spanskan var bättre. där fick jag reda på mitt prov som blev mvg. mycket stolt! :)
förresten! måste tillägga att jag hade även tur på lunchen, för att apparaten som kollar våra matbrickor var sönder, vilket betydde att jag skulle få mat idag även då min matbricka var i nyckelknippan!
på svenskan gick vi igenom grammatik där jag inte tror att jag är den enda som inte fattar nåt? efter det ficm vi sluta.

begav mig hem snabbt, men kom på i trädgården att det skulle bli svårt att komma in utan husnyckel (nu har säkert ordet nyckel förekommit ganska mycket i texten) så jag cyklade till mormor, vilken som sagt innebär gnäll och godis. när mamma kom hem cyklade även jag hem. med dåliugt samvete efter att ha ätit en del hos mormor tränade jag på friskis. faktiskt skoj och avslappnande nu efteråt. gjorde även klart spanskaläxan och ska nu snart göra mig beredd för engelskan. sen ska jag ta en macka, och mysa framför tv:n.

ciao!

bad hair-weather.

goddagens!

idag pep min mobil klockan åtta, efter en hård & tung sömn. snoozade ett litet tag, men sen fick jag, tyävärr, gå upp. gjorde vid mig snabbt och cyklade sedan för att möta maja. första lektionen var samhäll, där det var mest prat. haha, vår samhällslärare är helt klart bäst. vid ett flertal gånger satt hela klassen och skrattade. sånt som livar upp stämningen. vi gjorde även nutidsfrågor och ni som känner mig vet att jag suger på sånt. men skrapade iallafall ihop 9,5 poäng. (av 25, men det behöver vi inte nämna).

efter denna lektion hade vi matte. den gick ganska snabbt. sen åt vi på matan. hade följe med maja en bit, sen körde jag upp till min lilla mormor ett tag. besöken hos henne brukar bestå av gnällande om sjukdommar, godis och kakor, och annat gnäll, vilket jag är säker på alla mormödrar håller på med! efter en timmes prat, "cyklade" jag hem. hade en riktigt skarp motvind, så jag vet inte om mna kan kalla det cykla. snarare stå upp på cyklen helt stilla i hopp om att komma framåt.
nu sitter jag här, och väntar på andrea som antingen har blåst iväg eller inte slutat än. eftermiddagen kommer nog bestå av singstar och annat skoj.

trevlig helg!


Lalalalaaaaaaalalalaaaaaaaaa

hej i stugan!

en eftetrlängtad sovmorgon fick jag till slut imorse. var vid skolan klockan tio. kan inte säga att jag var pigg som en lärka, men det fungerade bättre än igår!
hade historia och samhäll. ganska sega lektioner som jag inte har tålamod till. sen hade vi engelska.
på lunchen fick vi reda på att vår bild var inställd idag, och därmed fick vi håla från sista lektionen! jippi!

efter skolan åkte jag hem och satte mig ner för att göra klart mina läxor tills imorgondagen.
sen var jag på konsum och handladae mjölk och lite annat, som mamma hade bett mig att handla.
har varit en ganska seg eftermiddag då jag bara har suttit vid datorn som alltid, och kollat på tv. jag börjar faktiskt bli lite orolig för mitt datorberoende. borde kanske sluta lite? och hitta på vettigare saker istället? skaffa en hobby eller något? eller träna, som jag verkligen behöver. datorn är inte bra!

imorgon är det iallafall helg, vilket innebör singstar med andrea. du ska veta att jag redan sjunger upp för att vinna över dig! ;D

adiós!

you can't stop now.

image15hm, när var det senast jag skrev här?
äh, iallafall så har lovet gått jätesnabbt. i övermorgon sitter jag i skolan som vanligt och tråkar.
i torsdags var jag hemma på dagen och fixade lite. sen vid fem åkte jag ner till stan och mötte upp mamma. vi handlade presenter till mitt kusinbarn, sen åkte vi till pizzerian i rydebäck och åt den godaste pizza jag ätit nån gng. sen gick vi upp till min mosters nya lägenhet som var jättefin! :D

i fredags (igår) var jag med andrea & fridah. vi hyrde film på videomix. den hette wind chill eller nåt sånt. den var väl helt ok, tror jag? det blev mestadels snack och ätande av mitt äckliga godis :) sen tog jag & fridah bussen hem. skulle egentligen till min syster, men det blev försent och mörk! (A) så det blev tv hela kvällen eftersom mitt internet inte funkade ;(

i lördags vaknade jag ganska tidigt. sen kom lollo hit och vi chattade, fotade, fixade i ps och sånt. sen åkte vi hem till henne & kollade beck. läskig! :D sen cyklade jag hem i mörkret!

i söndags skulle jag egentligen va med josse. men hon kunde inte.. så det blev en pysseldag.

idag var det skola. ganska skoj att va tillbaka efter lovet. slutade ganska sent.. var nästan mörkt när jag cyklade hem.. :/ just nu målar jag naglarna, vilket jag egentligen inte boder göra. ska läsa samhäll nu!

ciao!

RSS 2.0