hey hey you you

okej, ett tag sen jag skrev. studentfesten blev lyckad. lite bilder kommer när jag orkar. skolan var seg dagen efter och och mitt spanskaprovsresultat lär inte bli super. i lördags var jag på bio med hannes och såg alvin och gänget. fyfan vad hannes är söt. :) sen var det myskväll hos ida med johanna, maja, janus och jonte. i söndags fikade jag med pappa sen träffade jag emma. eller var det på lördagen och det andra på fredagen? haha äsch. dag som dag.

i måndags var jag med jee. vi gick i stan och så sen hade jag personalmöte. sen hem till jee igen och kolla på film. sen tog jag bussen hem men den klöddade och kunde bara köra i 20 km/h så den körde tillbaka oss och så fick man vänta i 10 min på en ny buss. äckligt..



idag har jag jobbat. sen stack jag & ida till helsingborg och träffade elsa. hon är söt hon! sen stack vi hem igen när hon skulle sticka till prag, den jäveln.



imorgon ska jag leka med jaana, hälsa på mormor och plugga lite. torsdag ska jag äta frukost med caysa, träffa emma och träna. på fredag är det jobbjobbjobb.. sen på lördag ska jag se melodifestivalen med syster och hannes. sen laga mat och kolla på det hemma. för vi ska bara se genrepet. på söndag ska jag äta frukost med älskade lollo. klockan elva (haha i wish) hon lär vakna 3. men jaja. sen ska jag på kalas sen träffa henne igen. ååh herre gudars vad jag saknar henne :( isch..

nu ska jag nanna. gick ju upp klockan 6 idag.
POSS!

Kommentarer

Skriv något här:

Vad kallas du?:
Don't forget to remember me!

E-postadress: (så att jag kan adda om du är najs)

Din hemsida:

Skriv din söta kommentar här:

Trackback
RSS 2.0