emmisen på donkan

gårdagen var mysig. gick i skolan och sånt som vanligt. sen efteråt körde jag hem och hämtade pengar sen tog jag, emma & maja bussen till stan. de köpte present till sina tyskar, sen fikade vi för ovanlighetens skull :O haha! sen köpte hårfärg på H&M för mina gratischeckar + 10 %'s rabatt! kan inte bli bättre. fick tom 12 kr när jag gick där ifrån ;) haha! sen åkte vi hem. jag följde med emma hem och hjälpte henne att packa lite. fjortisfest i huset bredvid som var väldigt intressant. vattnade blommorna med ölen och blev fulla på dirren. sen slutade festen vid kanske 10? hahahaha! :D
sen åkte jag hem och åt och sånt medan emma gottade sig på restaurang. sen hem till henne igen. jee kom också :) emma had eglömt att hon hade bilnycklarna i sin väska så hon fick cykla ända ner till stan och lämna dem och då busade jee och jag :D hihihi. hoppas emma märker det sen när hon packa upp :) du klarar dig tydligen inte utan bamse? ;D hahaha! skulle egentligen till josse sen också men det hann vi inte eftersom att emma var tvungen att packa och sånt. jag stack hem lite i tolv. och jag saknar emma redan!!!! usch! ;( vad ska jag ta mig till utan henne. saknar maja också...... blä. jaja. 6 dagar är inte så länge.

idag har jag sovit länge. ska göra vig mig nu sen hem till vickypicky och testa hennes nya kamera :D och kanske baka. sen i kväll ska jag krampa med andrea! ;D hihi! ska bli skoj att träffa andi igen. vi ses alltför lite... inte godkänt..

jaja, ha en bra dag, pöss!

Kommentarer
Postat av: emma

PUSS PA RUMPAN!

2008-10-21 @ 12:09:16

Skriv något här:

Vad kallas du?:
Don't forget to remember me!

E-postadress: (så att jag kan adda om du är najs)

Din hemsida:

Skriv din söta kommentar här:

Trackback
RSS 2.0