datorförbud

god kväll allesammans!

härom dagen fick jag en utskällning av min moder. hon tycker nämnligen att jag sitter för mycket vid datorn och hjälper till för lite här hemma, vilket resulterade i att jag ska nu hjälpa till med tvätten här hemma, laga mat på måndagar, stryka mina egna kläder, tömma diskmaskin när det behövs och lika så med soporna. jag döööör! men lite snll är hon ändå. för när jag har gjort klart mina sysslor för dagen får jag sitta ett tag vid datorn. ganska bra egentligen. för det är ju skadligt med för mkt surfande.

så nu lär jag inte skriva lika mkt här längre. och bdb ska jag försöka minska. anledningen till att jag sitter här just nu är för att mamma inte är hemma.. mohahaha x)

har öven börjat läsa tidningen. för enligt min lärare var det helt otroligt att jag inte gjorde det. och ännu värre var att jag itne läste böcker. så nu ska jag även börja läsa en bok om allmänbildning.
men har faktiskt redan idag märk skillnad då min lärare snackade om någon nyhet i skolan, och för en gångs skull hängde jag med :D imorgon ska vi även vara med i en tävling i klassen om nutidsfrågor. inte för att jag tror där är frågor från de närmsta dagarna, men jaja. :) man måste börja nån gång, right?

nu ska jag skriva klart mitt svenskaarbete, sen ska jag ta och göra mig lite mat!

pusssssssss!

Kommentarer

Skriv något här:

Vad kallas du?:
Don't forget to remember me!

E-postadress: (så att jag kan adda om du är najs)

Din hemsida:

Skriv din söta kommentar här:

Trackback
RSS 2.0